Ha még 8999 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS futárszolgálatos KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

Netamin Glükózamin Komplex Szirup + ajándék Kurkuma kapszula1 havi adag

Termékkép
 • Glükózamin komplex szirup most limitált ideig ajándék Netamin Kurkuma  kapszulával
 • Szirup porcépítő tápanyagokkal: glükózamin, MSM, kondroitin-szulfát, hialuronsav, C- és D-vitamin
 • Eperízű szirup – a hatóanyagok folyékony formában gyorsabban szívódnak fel, mint tablettaként
 • Könnyen lenyelhető és emészthető, időseknek is kiemelten ajánlott
 • 900 ml-es kiszerelés, 1 havi adag
  + 60 db-os AJÁNDÉK KURKUMA KAPSZULA (szavatossága: 2020-05-01)!
 • Erre a termékre nem váltható be kedvezménykód! Részletek
 • ELFOGYOTT!
elfogyott

A Netamin Glükózamin Komplex Szirup egy kombinált készítmény, ami összesen 6 különböző hatóanyagot tartalmaz az ízületek, inak, porcok és csontok kiemelkedő védelméért.

MOST AJÁNDÉK KURKUMA KAPSZULÁVAL
(MINTATERMÉK, szavatossága 2020-05-01)!


Te mit teszel ízületeid, mozgásszerveid egészségéért?

A közhiedelemmel ellentétben az ízületeket érintő betegségek bármilyen korban érhetik az embert. Az ízületek és a porcok nagy megterhelés hatására, illetve az életkor előrehaladtával is kopnak, veszítenek rugalmasságukból. Csontjaink erősségéről, sűrűségéről ugyancsak elmondható ez: a hiányos táplálkozás, a nagy megterhelés már fiatal korban is a csontok gyengeségéhez vezethet, idősebb korban azonban a csontvesztés folyamata felgyorsul. Fiatalok és idősek mindennapjait egyaránt jelentősen megnehezíthetik a mozgásszervi problémák.

Létezik természetes segítség

Soha nincs rossz időpont arra, hogy elkezdjük ízületeink, csontjaink egészségének aktív támogatását. Kutatások bizonyítják, hogy bizonyos tápanyagok egyaránt segítenek az ízületi problémák megelőzésében és kezelésében is!1-2-3
Két ilyen fontos tápanyag a glükózamin és a kondroitin-szulfát, melyek a porcszövet sejtközötti állományának fontos építőkövei. Idősebb korban ezek termelése csökken, az ízületek kiszáradnak és mozgásképességük csökken. Legalább ennyire fontos a D-vitamin megfelelő szintje a szervezetben, aminek hiánya a csontsűrűség csökkenéséhez, csontritkuláshoz, porckopáshoz és a csonttörés kockázatának növekedéséhez vezet.


A Glükózamin Komplex Szirup úgy lett kifejlesztve, hogy biztosítsa a jelenlegi tudományos irodalom által legfontosabbnak tartott ízület- és csontvédő hatóanyagokat.


A Glükózamin Komplex Szirup összetevői közül:

• A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez, és ezen keresztül a porcok és a csontok normál állapotának fenntartásához.
• A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és az egészséges izomfunkció fenntartásához.
• A glükózaminnak a porcszövet képződésében és regenerálódásában van szerepe, míg a kondroitin-szulfát a porc rugalmasságát biztosítja. Tanulmányok szerint e két hatóanyag megfelelő mértékű jelenléte a porcszövetben fontos eszköze lehet az ízületi porckopás megelőzésének, és a tünetek enyhítésének. 4-5-6-7
• A hialuronsav az ízületi nedv egyik fő alkotóeleme, vízmegkötő képessége révén „kenőanyagként” szolgál az ízületekben, az ínhüvelyekben és az izmokban. Friss kutatási eredmények alapján a szájon át szedett hialuronsav növelheti az ízületi folyadék mennyiségét. 8
• Az MSM a szerves kén egyik formája, ami több tanulmány szerint javíthatja az ízületek egészségét és azok normális mozgását, illetve gyulladás- és fájdalomcsökkentő hatást fejthet ki.9-10-11-12

Miért előnyösebb szirup formában alkalmazni?

• Nem kell nagy tablettákat vagy kapszulákat lenyelni minden egyes nap.
• Az eper íznek köszönhetően könnyen fogyasztható.
• Idősebbek számára is tökéletes választás.
• Folyékony állagának köszönhetően jól felszívódik. A folyékony hatóanyagoknak akár 98%-a felszívódik rendkívül rövid idő alatt, míg szilárd forma esetén a felszívódási arány kevesebb mint 20%.13
• Kíméletesebb a gyomor számára.

 

Sokoldalú segítség, különböző élethelyzetekben!

Állóképességi sportot űzöl? Futás, kerékpározás, úszás, bármilyen állóképességi sportról is legyen szó, a Glükózamin Komplex Szirup segít, hogy ne ropogjon, ne kattogjon az, aminek nem szabad. C-vitamin és hialuronsav tartalma rugalmasan tartja az inakat, ínszalagokat.

Súlyzós erősítő edzésekre jársz? Az izmokat csak egyre növekvő terheléssel lehet építeni, de az ízületek és csontok megsínylik ezt, ha nem véded őket megfelelően. Ha valaha is fájt a vállízületed, csuklód, könyököd vagy térded, a Glükózamin Komplex Szirup hatóanyagaira szükséged lesz.

Elmúltál 55 éves, de nem akarsz „öregesen” mozogni? Kiszállsz az ágyból, ölbe veszed az unokádat, lehajolsz valamiért: ha ezek a mozdulatok nehézkesen mennek, fájdalommal járnak, akkor ízületi támogatásra van szükséged. A Glükózamin Komplex Szirup biztosít minden ehhez szükséges tápanyagot.

A Glükózamin Komplex Szirup szedése ajánlott:

• ízületi problémák kiegészítő kezeléséhez
• sportolóknak
• túlsúlyosoknak
• nehéz fizikai munkát végzőknek
• megelőzésként mindenkinek

900 ml-es kiszerelés – egy havi adag!
Glükózamin – kondroitin – MSM – hialuronsav – D-vitamin – C-vitamin
eper ízű szirup formájában
Egyszerű, praktikus módja ízületeid védelmének – próbáld ki!

 

Most a szirupot Netamin Kurkuma 400 mg kapszula mintával küldjük!

Netamin Glükózamin Komplex Szirup + ajándék Kurkuma 400 mg kapszula MINTAA kurkumának az ősi kínai és indiai gyógyításban több évezredes múltja van. Elsősorban gyulladáscsökkentésre, emésztési problémákra, májbetegségre, sebhelyekre, sérülésekre, bőrgondokra alkalmazták. Lehet egyetlen növényt ennyi mindenre, sikeresen alkalmazni? A modern orvostudomány is megerősítette, hogy IGEN!

A kurkuma jótékony hatása a benne található egyik hatóanyagának, a kurkuminnak köszönhető. Ez a hatóanyag azonban a teljes kurkumagyökértörzsben csak kis mennyiségben található meg.
A kurkuma tabletták és kapszulák többségében a kurkumagyökértörzs porított változata található, a Netamin Kurkumában azonban 50-szeres kurkuma-kivonat is van a kurkuma őrlemény mellett! A 400 mg-os kapszulákban 40 mg-nyi színtiszta kurkuma-kivonat is van, hogy a gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatást sokszorozva érezhesd!

Kurkuma és az ízületek

A tudományos bizonyítékok száma ezen a területen legtöbb. Csak kettőt kiemelve:
Egy 2010-es kutatásban kurkuma alapú étrend-kiegészítőt kapott 100, térdízület-gyulladásban szenvedő ember. Nem csak a fájdalom csökkenéséről számoltak be, de könnyebben is mozgatták térdüket.14

Egy 2006-os kutatás szerint az ízületi gyulladás kialakulásának megakadályozásában is hatékonyan alkalmazható a kurkuma.15

Kurkuma sportolóknak

A kurkumát sportolók is előszeretettel alkalmazzák, nem csak az ízületek védelmében tanúsított szerepe miatt, hanem azért is, mert sérülések esetén képes a gyulladás csökkentése mellett a regenerációt is gyorsítani.16-17

Az akció korlátozott ideig tart, rendelj minél hamarabb!

Termékek szedésével kapcsolatos figyelmeztetés: gyermekeknek, terhesség esetén, szoptatás alatt szedése nem javasolt!


Az “Akciós” kategóriába tartozó termékekre nem váltható be kedvezménykupon. Köszönjük a megértést!
A kuponbeváltási szabályokról részletesen ide kattintva olvashatsz.


Hivatkozások:

1 Lopez HL.Nutritional interventions to prevent and treat osteoarthritis. Part I: focus on fatty acids and macronutrients. PM R. 2012 May;4(5 Suppl):S145-54.
2 Lopez HL. Nutritional interventions to prevent and treat osteoarthritis. Part II: focus on micronutrients and supportive nutraceuticals. PM R. 2012 May;4(5 Suppl):S155-68.
3 Bucci LR: Reversal of osteoarthritis by nutritional intervention. ACA J Chiro 11/90
4 Bruyere O, Reginster JY. Glucosamine and chondroitin sulfate as therapeutic agents for knee and hip osteoarthritis. Drugs Aging. 2007;24(7):573-80.
5 Henrotin Y, et al. Is there any scientific evidence for the use of glucosamine in the management of human osteoarthritis? Arthritis Res Ther. 2012 Jan 30;14(1):201.
6 Fox BA, et al. Glucosamine hydrochloride for the treatment of osteoarthritis symptoms. Clin Interv Aging. 2007;2(4):599-604.
7 Reginster JY, et al. Pharmaceutical-grade Chondroitin sulfate is as effective as c. and superior to placebo in symptomatic knee osteoarthritis: the ChONdroitin versus C. versus Placebo Trial (CONCEPT). Ann Rheum Dis. 2017 Sep;76(9):1537-1543.
8 Bruyere O, et al. Evaluation of symptomatic slow-acting drugs in osteoarthritis using the GRADE system. BMC Musculoskelet Disord 2008 Dec 16;9:165.
9 Usha PR, et al. Randomised, Double-Blind, Parallel, Placebo-Controlled Study of Oral Glucosamine, Methylsulfonylmethane and their Combination in Osteoarthritis. Clin Drug Investig. 2004;24(6):353-63.
10De Silva V, et al. Evidence for the efficacy of complementary and alternative medicines in the management of osteoarthritis: a systematic review. Rheumatology (Oxford). 2011 May;50(5):911-20.
11 Parcell S. Sulfur in human nutrition and applications in medicine. Altern Med Rev 2002 Feb;7(1):22-44.
12 Pagonis TA, et al. The effect of methylsulfonylmethane on osteoarthritic large joints and mobility. Int. J. Orthop. 2014;1:19–24.
13 Physician’s Desk Reference, page 1542, #49
14 Belcaro G., Cesarone M.R., Dugall M. et al. Efficacy and safety of Meriva(R), a curcumin-phosphatidylcholine complex, during extended administration in osteoarthritis patients. Alternative Med Rev: J Clin Therapeutic. 2010;15(4):337–344.
15 Funk JL, Oyarzo JN, Frye JB, Chen G, Lantz RC, Jolad SD, et al. Turmeric extracts containing curcuminoids prevent experimental rheumatoid arthritis. J Nat Prod. 2006 Mar;69(3):351-5.
16 Delecroix B, et al. Curcumin and Piperine Supplementation and Recovery Following Exercise Induced Muscle Damage: A Randomized Controlled Trial. J Sports Sci Med. 2017 Mar 1;16(1):147-153.
17 Drobnic F, et al. Reduction of delayed onset muscle soreness by a novel curcumin delivery system: a randomised, placebo-controlled trial. J Int Soc Sports Nutr. 2014 Jun 18;11:31.

 

 

Hozzászólások

Szedés

Napszak: Mit vegyél be?
reggel: 30 ml (2 evőkanál) szirup naponta. Fogyasztás előtt felrázandó!
edéd előtt 1 db Netamin Kurkuma 400 mg kapszula
vacsora előtt (intenzív kúra esetén): 1 db Netamin Kurkuma 400 mg kapszula

Hatóanyag táblázat

Hatóanyag A napi adag tartalmaz
(30 ml)
NRV%
C-vitamin 120 mg 150%
D3-vitamin 50 mcg 1000%
glükózamin HCl 1400 mg -
kondroitin-szulfát 400 mg -
hialuronsav nátrium-sója 10 mg -
MSM 1,5 mg -

Átlagos tápérték 1 adagban
(30 ml)
Energiatartalom 4,8 kcal
Zsír 0 g
Szénhidrát 1,2 g
Fehérje 0 g

Összetevők:

glükózamin HCl, tisztított víz, kondroitin-szulfát, aszkorbinsav, nátrium-hialuronát (fermentált), sürítőnyag (xantán-gumi), metil-szulfonil-metán, eper-aroma, kolekalciferol

Hatóanyag A napi adag tartalmaz (1 kapszula) NRV%*
Kurkuma (Curcuma longa) 360 mg -
Kurkuma-kivonat (Curcuma longa) (95% standardizált kivonat, 47,5 mg kurkumin) 40 mg -

Összetevők:

kurkumapor, növényi kapszula, kurkumakivonat

*NRV%: Felnőttek számára ajánlott napi bevitel százaléka

Kinek ajánljuk?

Férfiaknak ajánlott

A férfi egészséget támogató, gyógynövény és vitamin tartalmú készítmények. Fejlesztésük speciálisan a férfiak szervezetéhez, egészségügyi problémáihoz igazodott.

Glutén-tartalmú összetevőtől mentes termékek

Bizonyos termékek tartalmazhatnak olyan összetevőket, amelyek gluténmentes étrendben nem fogyaszthatóak (mint pl. búzacsíra, búzaprotein, glutén tartalmú sörélesztő, stb.)  Ebben a kategóriában található termékeink nem tartalmaznak gluténszármazékot.

Laktózmentes

Nem tartalmaz laktózt, így laktózmentes étrendet követők is szedhetik.

Nőknek ajánlott

A női egészséget támogató, gyógynövény és vitamin tartalmú készítmények. Fejlesztésük speciálisan a nők szervezetéhez, egészségügyi problémáihoz igazodott.

Sportolóknak

A termék sportolók részére kifejezetten ajánlott.

30 napos visszafizetési garancia

A bontatlan termék árát 30 napon belül visszafizetjük!*

Részletek:

*A pénzvisszafizetés bontatlan termékekre vonatkozik. A pénzvisszafizetési igény a számlázási naptól számított 30 napon belül érvényesíthető, KIVÉVE könyvek esetén, ahol 14 napon belül jelezd kérlek ilyen irányú igényedet.

A rendeléstől számított 30 napon belül postacímünkre juttasd vissza az alábbiakat:

– A terméket eredeti csomagolásban (több darab rendelése esetén minden terméket).
– A termékkel kapott eredeti számlát.
– Egy rövid levelet, amelyben megindoklod a visszaküldést. Mi nem fogunk mérlegelni, ez a könyvelésünkhöz elengedhetetlen.
– Kérjük, hogy a csomagot ne utánvétes csomagként add fel, mert ezt nem áll módunkban átvenni, hiszen a csomag tartalma ismeretlen előttünk a felbontásig!

Székhelyünk és postacímünk: 1116 Budapest, Fehérvári út 132-144.

A beérkezéstől számított 30 napon belül, a vásárlás módjával megegyező módon fizetjük vissza a termék vételárát:
– Utánvétellel történő rendelés esetén postai úton (ún. rózsaszín csekkel) történik a visszafizetés.
– A weboldalunkon keresztül történő bankkártyás fizetés esetén átutalással történik a visszafizetés.
– Előreutalással történő fizetés esetén átutalással történik a visszafizetés.
– Ha személyesen vásároltál tőlünk, akkor kérjük, hogy fáradj be irodánkba, előzetesen értesítve ügyfélszolgálatunkat ezen a telefonszámon: +36 70 601 9999

A kiszállítási díjat nem áll módunkban visszafizetni, hiszen azt egy tőlünk független szolgáltató már teljesíttette részedre, és a visszaküldés költségét sem tudjuk átvállalni. Megértésed köszönjük!

Fontos! Csak akkor tudjuk visszafizetni a termék árát, ha a fenti pontok mindegyikének eleget tettél!

Megjegyzés: Kizárólag a közvetlenül a netamin.hu oldalról rendelt termék(ek)re vonatkozik a pénzvisszafizetési garancia. Más viszonteladóinkat nem kötelezhetjük erre, ezért a náluk vásárolt termékekre az adott viszonteladó egyéni szabályzata vonatkozik.

Vevői vélemények a(z) “Netamin Glükózamin Komplex Szirup + ajándék Kurkuma kapszula” termékről

Oszd meg véleményed, tapasztalataid termékünkről és mi kupont küldünk cserébe!
A vélemény írásához be kell jelentkezni.
  Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.