fbpx
×
Ha még 8999 Ft értékben vásárolsz, akkor a KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

Netamin Fűrészpálma Nőknek 450 mg kapszula30 kapszula - 1 havi adag

  • 450 mg hatóanyag-tartalmú fűrészpálma-kapszula
  • 100% növényi termék
  • 1 hónapra elegendő adag
raktáron
Normál ár: 1990 Ft
Kosárba teszem

A fűrészpálma (Saw Palmetto, Serenoa Repens) vadon termő gyógynövény Amerikában, akár 700 évig is elél, nagyon ellenálló. A Netamin Fűrészpálma nőknek kapszula a fűrészpálma gyümölcsének porított változatát tartalmazza, növényi kapszulában. Minden egyes kapszula 450 mg fűrészpálmagyümölcs-port tartalmaz.

EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hivatal) állítás:

A fűrészpálma speciális zsírsavak forrása, amelyek segítenek fenntartani a reprodukciós funkciókat.

Az itt szereplő információ a törvényi előírásoknak megfelelően a termék összetevőire vonatkozó EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hivatal) által vizsgált és tudományosan igazolt állítás.

Ez a termék kapszulázott funkcionális élelmiszer. Ez mit jelent? Mivel ez a termék koncentrátumot és ún. standardizált kivonatot nem tartalmaz, a vonatkozó jogszabályok és az OGYÉI állásfoglalása szerint nem kap notifikációs számot. A termék megfelelőségének ellenőrzése ilyen esetben a NÉBIH hatáskörébe tartozik. A Netamin termékek minden esetben magas minőség-biztosítási követelmények mellett, kiváló alapanyagokból készülnek a Te egészségedért.

Termék szedésével kapcsolatos figyelmeztetés: ha bármilyen gyógyszert szed, konzultáljon orvosával a termék szedését megelőzően. Hagyja abba a szedését és konzultáljon orvosával, ha mellékhatások jelentkeznek. 18 éven aluliak nem szedhetik!


Természetes színeltérés előfordulhat ebben a termékben. Ahogyan a természetes növényi nyersanyagok sem “egyenszínűek”, a kapszuláink tartalmában is megfigyelhetők színbeli eltérések, variációk. Míg sok más gyártó szintetikus festékek és színezékek használatával éri el, hogy minden egyes kapszula egyformán nézzen ki, addig a Netamin termékeivel mi minden erőnkkel törekszünk a lehető legtermészetesebb megoldásokra. Ezért úgy gondoljuk, jobb, ha az összetevőket eredeti, természetes állapotukban hagyjuk – így egészségre gyakorolt pozitív hatásuk sem szenvedhet kárt.


Fűrészpálmáról, mint alapanyagról a kutatások tükrében*

A női szervezet egészséges működésének, és különösképpen a reproduktív funkciók fenntartásának, feltétele a hormonális egyensúly megléte. Ennek részét képezik nem csak az olyan közismert női nemi hormonok, mint az ösztrogén és a progeszteron, de az androgének is (más szóval férfi nemi hormonok).

Az androgének kis mennyiségben jelen vannak az egészséges női szervezetben is, a petefészek és a mellékvese termel ilyen hormonokat. Túlzott jelenlétük azonban férfias jellegű, azaz androgén tünetek megjelenéséhez vezet: pattanások, hajhullás, fokozott arc- és testszőr növekedés, agresszívebb magatartás, peteérési zavarok és meddőség alakulhatnak ki.

Az androgén hormonok túlsúlyából ered a fogamzóképes korú nők körében leggyakoribb endokrin rendellenesség, a policisztás ovárium szindróma (PCOS) is, amely többek között okozhat termékenységi problémákat.
Fontos még kiemelni, hogy a PCOS-ben szenvedő nők szervezetében általában több a gyulladás 1, sőt, kutatások azt találták, hogy a gyulladásos markerek és a szervezetben keringő androgének között erős lineáris kapcsolat áll fenn.2

A gyulladás feltehetően kiváltó oka, de következménye is lehet a PCOS állapotának.
A gyulladás a PCOS mellett szerepet játszhat bizonyos egyéb reproduktív rendellenességek, meddőség kialakulásában is. 3

A fűrészpálma anti-androgén és gyulladásellenes tulajdonságait in vitro (élő szervezeten kívül) és in vivo (élő szervezetben) végzett tanulmányokban egyaránt kimutatták.4 A gyógynövény a tudományos vizsgálatok alapján az 5-alfa-reduktáz enzim gátlása révén érheti el hatását, ugyanis ez az enzim felel a tesztoszteron dihidrotesztoszteronná (DHT) történő átalakulásáért. A DHT a tesztoszteron mellett a másik fő androgén, de a tesztoszteronnál jóval potensebb. A DHT a tesztoszteronnál mintegy 5-10-szer erősebb androgénstimuláns hatással rendelkezik.5 Mindezek alapján érdemes fontolóra venni nőknek is a fűrészpálma kiegészítő használatát, anti-androgén hatása PCOS és egyéb androgén túlsúllyal járó állapotok esetén bizonyulhat hasznosnak, míg gyulladásgátló hatása általában a reproduktív zavarok esetén.

*Ez az ismertető nem a Netamin Fűrészpálma Nőknek kapszulára vonatkozik – általában véve mutatja be a fűrészpálma gyümölcséről rendelkezésünkre álló tudományos ismereteket. A Netamin Fűrészpálma kapszula nőknek nem gyógyhatással rendelkező készítmény.


Felhasznált irodalom

1 ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3245829/
2 ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3309040/
3 ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3107847
4 ema.europa.eu/en/documents/herbal-report/final-assessment-report-serenoa-repens-w-bartram-small-fructus_en.pdf
5 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2923944/

Hozzászólások

Szedés

Felnőtteknek napi 1 kapszula.

Hatóanyag táblázat

Hatóanyag A napi adag tartalmaz (1 kapszula) NRV %
Fűrészpálma 450 mg -

Összetevők:

Fűrészpálma por, cellulóz

*NRV%: Felnőttek számára ajánlott napi bevitel százaléka

Kinek ajánljuk?

Nőknek ajánlott

A női egészséget támogató, gyógynövény és vitamin tartalmú készítmények. Fejlesztésük speciálisan a nők szervezetéhez, egészségügyi problémáihoz igazodott.

Vegán

Nem tartalmaz semmilyen állati eredetű összetevőt ezért vegetáriánusok, vegánok is fogyaszthatják.

30 napos visszafizetési garancia

A bontatlan termék árát 30 napon belül visszafizetjük!*

Részletek:

*A pénzvisszafizetés bontatlan termékekre vonatkozik. A pénzvisszafizetési igény a számlázási naptól számított 30 napon belül érvényesíthető, KIVÉVE könyvek esetén, ahol 14 napon belül jelezd kérlek ilyen irányú igényedet.

A rendeléstől számított 30 napon belül postacímünkre juttasd vissza az alábbiakat:

– A terméket eredeti csomagolásban (több darab rendelése esetén minden terméket).
– A termékkel kapott eredeti számlát.
– Egy rövid levelet, amelyben megindoklod a visszaküldést. Mi nem fogunk mérlegelni, ez a könyvelésünkhöz elengedhetetlen.
– Kérjük, hogy a csomagot ne utánvétes csomagként add fel, mert ezt nem áll módunkban átvenni, hiszen a csomag tartalma ismeretlen előttünk a felbontásig!

Székhelyünk és postacímünk: 1116 Budapest, Fehérvári út 132-144.

A beérkezéstől számított 30 napon belül, a vásárlás módjával megegyező módon fizetjük vissza a termék vételárát:
– Utánvétellel történő rendelés esetén postai úton (ún. rózsaszín csekkel) történik a visszafizetés.
– A weboldalunkon keresztül történő bankkártyás fizetés esetén átutalással történik a visszafizetés.
– Előreutalással történő fizetés esetén átutalással történik a visszafizetés.
– Ha személyesen vásároltál tőlünk, akkor kérjük, hogy fáradj be irodánkba, előzetesen értesítve ügyfélszolgálatunkat ezen a telefonszámon: +36 70 601 9999

A kiszállítási díjat nem áll módunkban visszafizetni, hiszen azt egy tőlünk független szolgáltató már teljesíttette részedre, és a visszaküldés költségét sem tudjuk átvállalni. Megértésed köszönjük!

Fontos! Csak akkor tudjuk visszafizetni a termék árát, ha a fenti pontok mindegyikének eleget tettél!

Megjegyzés: Kizárólag a közvetlenül a netamin.hu oldalról rendelt termék(ek)re vonatkozik a pénzvisszafizetési garancia. Más viszonteladóinkat nem kötelezhetjük erre, ezért a náluk vásárolt termékekre az adott viszonteladó egyéni szabályzata vonatkozik.

Vevői vélemények a(z) “Netamin Fűrészpálma Nőknek 450 mg kapszula” termékről

Oszd meg véleményed, tapasztalataid termékünkről és mi kupont küldünk cserébe!
A vélemény írásához be kell jelentkezni.

    Akik ezt a terméket vásárolták, még ezek közül is tettek a kosarukba!

    Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.