fbpx Outlet
×
Ha még 9985 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS / Foxpost
KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

Netamin Agy-Memória-Fókusz csomag1 havi adag

Netamin Agy-Memória-Fókusz csomag
 • Komplex segítség intenzív szellemi igénybevétel idejére
 • Ginkgo biloba, ginzeng és L-theanine egy csomagban
 • Természetes hatóanyagok, amelyek támogatják:
 • …a szellemi teljesítőképességet, frissességet
 • …az agy teljesítményét és reakciókészségét
 • …a memóriát, koncentrációt és tanulási készséget
raktáron
Normál ár: 6950 Ft
Kedvezményes ár: 6255 Ft
A te megtakarításod:-695 Ft (10%)
Kosárba teszem

Nem fog az agyad, pedig most igazán szükséged lenne rá? Nehezen koncentrálsz? Nem ragadnak meg a fejedben a fontos információk? A Netamin Agy-Memória-Fókusz csomag segít: 3 agyserkentő termék egy szuper kedvezményes árú csomagban, 6950 Ft helyett -10% kedvezménnyel csak 6255 Ft-ért!

Tedd az agyad töltőre!

Mindenkinek vannak olyan helyzetek vagy időszakok az életében, amikor agyilag topon kell lennie, maximális szellemi teljesítményt kell nyújtania. Lehet szó kemény vizsgaidőszakról, állásinterjúról vagy egy új projektről a munkahelyen – a lényeg, hogy agyunk ilyenkor semmiképpen nem hagyhat cserben minket.

Tedd töltőre az agyad!Szoros határidők, magas elvárások és intenzív szellemi megterhelés hatására azonban könnyedén kialakulhat a szellemi kiégés vagy más szóval „mentális köd”. Mert ahogy a testünk, úgy agyunk is képes kifáradni, lemerülni – és milyen jó is lenne, ha ilyenkor egyszerűen csak töltőre tehetnénk, mint a telefonunkat…

Mit szólnál, ha azt mondanánk, igenis fel tudod tölteni az agyad energiával? Ráadásul ez méregerős kávék, energiaitalok vagy szintetikus (és kétes eredetű) készítmények nélkül is lehetséges!

Netamin Agy-Memória-Fókusz csomag – hogy szellemi képességeid legjavát nyújthasd!

A Netamin Agy-Memória-Fókusz csomagba szakértőink segítségével válogattuk össze a hatóanyagokat, amelyek gyorsan és hatékonyan segítik agyad megfelelő működését azokban a helyzetekben, amikor leginkább szükséged van rá. Akár iskolai, akár munkahelyi kihívásokkal kell szembenézned, a Netamin Agy-Memória-Fókusz csomag természetes összetevőivel mindig hű társad lesz!

A Netamin Agy-Memória-Fókusz csomagban található 3 termék külön-külön megvásárolva 6950 Ft-ba kerülne, ám ebben a csomagban -10% kedvezménnyel mindössze 6255 Ft-ért a tiéd lehet!

Netamin L-theanine kapszula

Netamin L-theanine kapszulaAz L-theanine egy aminosav, a tealevelek egyik fő összetevője. Kutatások alapján fokozhatja az alfa agyhullámok keletkezését, amely összefüggésben áll a nyugodt, relaxált gondolkodással, az éber, de fókuszált figyelemmel és a stressz csökkenésével.1-4 Javíthatja a memóriát, a kreativitást és a tanulási képességet is.5-9 Napi 2 db Netamin L-theanine kapszula megfelel a klinikai vizsgálatokban használt adagnak, ami kb. 60 csésze zöld teának felel meg.9

Netamin Ginkgo Biloba 300 mg tabletta

A ginkgo biloba az egyik legősibb gyógynövény, Kínában már legalább 5000 éve alkalmazzák. Világszerte közismert az agyműködésre, memória gyakorolt hatásairól. Hatóanyagai hozzájárulnak a normál vérkeringéshez, amely kapcsolatban áll az agy teljesítményével és reakciókészségével. Hozzájárulhat az optimális kognitív és memória funkciók fenntartásához, segíti a mentális aktivitást, a tiszta gondolkodást és a mindennapos összpontosítást.

Netamin Ginzeng 250 mg tabletta

A ginzeng évezredek óta használt keleti gyógynövény, őshazájában az „élet gyökerének” nevezik. Hozzájárulhat a megfelelő fizikai és szellemi erőnlét, az optimális kognitív és memória funkciók fenntartásához. Segíti a munkateljesítmény fokozását, a koncentrálóképesség növelését fáradtság, kimerültség és stressz esetén. Hozzájárul a normál vérkeringéshez, amely kapcsolatban áll az agy teljesítményével és reakciókészségével.


Kinek és mikor ajánljuk ezt a csomagot?

✔️ Egyetemistáknak vizsgaidőszak, intenzív tanulási időszak alatt
✔️ Erős szellemi megterheléssel járó munkához (pl. határidős projektek)
✔️ Monoton munkavégzés idejére
✔️ Ha nehezebben megy a koncentráció, szétszórt a figyelmed
✔️ A mentális és fizikai fáradtság ellen (pl. home office esetén)


Termék szedésével kapcsolatos figyelmeztetés: fogyasztása terhesség, szoptatás, véralvadás gátló szerek szedése, magas vérnyomás esetén, műtéteket megelőzően nem javasolt. Befolyásolhatja a vércukor szintet, ezért cukorbetegek a termék használata előtt konzultáljanak kezelőorvosukkal! A Ginzeng tabletta fogyasztása adaptogén hatása miatt 6 hétnél tovább nem javasolt!


Felhasznált irodalom

1 Nobre AC, Rao A, Owen GN. L-theanine, a natural constituent in tea, and its effect on mental state. Asia Pac J Clin Nutr. 2008;17 Suppl 1:167-168.
2 Higashiyama A, Htay HH, Ozeki M, et al. Effects of l-theanine on attention and reaction time response. J Funct Foods. 2011;3(3):171–181.
3 Hidese S, Ogawa S, Ota M, et al. Effects of L-Theanine Administration on Stress-Related Symptoms and Cognitive Functions in Healthy Adults: A Randomized Controlled Trial. Nutrients. 2019;11(10):2362.
4 Dassanayake TL, Kahathuduwa CN, Weerasinghe VS. L-theanine improves neurophysiological measures of attention in a dose-dependent manner: a double-blind, placebo-controlled, crossover study [published online ahead of print, 2020 Aug 11]. Nutr Neurosci. 2020;1-11.
5 Baba Y, Inagaki S, Nakagawa S, et al. Effects of l-Theanine on Cognitive Function in Middle-Aged and Older Subjects: A Randomized Placebo-Controlled Study. J Med Food. 2021;24(4):333-341.
6 Kelly SP, Gomez-Ramirez M, Montesi JL, Foxe JJ. L-theanine and caffeine in combination affect human cognition as evidenced by oscillatory alpha-band activity and attention task performance. J Nutr. 2008;138(8):1572S-1577S.
7 Nathan PJ, Lu K, Gray M, Oliver C. The neuropharmacology of L-theanine(N-ethyl-L-glutamine): a possible neuroprotective and cognitive enhancing agent. J Herb Pharmacother. 2006;6(2):21-30.
8 Lardner AL. Neurobiological effects of the green tea constituent theanine and its potential role in the treatment of psychiatric and neurodegenerative disorders. Nutr Neurosci. 2014;17(4):145-155.
9 Keenan EK, Finnie MD, Jones PS, et al. How much theanine in a cup of tea?. Effects of tea type and method of preparation. Food Chem. 2011;125(2):588–594.

Hozzászólások

Szedés

Időszak: Mit vegyél be az Agy-Memória Fókusz csomagból?
Reggeli után: 1 db Netamin Ginkgo biloba tabletta legalább 2 dl vízzel, 1 db Netamin L-theanine kapszula
Ebéd után: 1 db Netamin Ginzeng tabletta* legalább 2 dl vízzel, 1 db Netamin L-theanine kapszula
*Megjegyzés: A Netamin Ginzeng tabletta szükség esetén napi 2-re növelhető!

Hatóanyag táblázat

Netamin Ginkgo Biloba 300mg tabletta

Hatóanyag A napi adag tartalmaz (egy tabletta) NRV%
Ginkgo Biloba (300 mg Ginkgo Biloba levélből) 300 mg -

Netamin Ginzeng 250 mg tabletta

Hatóanyag A napi adag tartalmaz (egy tabletta) NRV%
Ginzeng (porított) 250 mg -

Netamin L-theanine kapszula

Hatóanyag A napi adag tartalmaz (1 kapszula) A napi adag tartalmaz (2 kapszula)
L-theanine 250 mg 500 mg

*NRV%: Felnőttek számára ajánlott napi bevitel százaléka

Kinek ajánljuk?

Férfiaknak ajánlott

A férfi egészséget támogató, gyógynövény és vitamin tartalmú készítmények. Fejlesztésük speciálisan a férfiak szervezetéhez, egészségügyi problémáihoz igazodott.

Nőknek ajánlott

A női egészséget támogató, gyógynövény és vitamin tartalmú készítmények. Fejlesztésük speciálisan a nők szervezetéhez, egészségügyi problémáihoz igazodott.

30 napos visszafizetési garancia

A bontatlan termék árát 30 napon belül visszafizetjük!*

Részletek:

*A pénzvisszafizetés bontatlan termékekre vonatkozik. A pénzvisszafizetési igény a számlázási naptól számított 30 napon belül érvényesíthető, KIVÉVE könyvek esetén, ahol 14 napon belül jelezd kérlek ilyen irányú igényedet.

A rendeléstől számított 30 napon belül postacímünkre juttasd vissza az alábbiakat:

– A terméket eredeti csomagolásban (több darab rendelése esetén minden terméket).
– A termékkel kapott eredeti számlát.
– Egy rövid levelet, amelyben megindoklod a visszaküldést. Mi nem fogunk mérlegelni, ez a könyvelésünkhöz elengedhetetlen.
– Kérjük, hogy a csomagot ne utánvétes csomagként add fel, mert ezt nem áll módunkban átvenni, hiszen a csomag tartalma ismeretlen előttünk a felbontásig!

Székhelyünk és postacímünk: 1116 Budapest, Fehérvári út 132-144.

A beérkezéstől számított 30 napon belül, a vásárlás módjával megegyező módon fizetjük vissza a termék vételárát:
– Utánvétellel történő rendelés esetén postai úton (ún. rózsaszín csekkel) történik a visszafizetés.
– A weboldalunkon keresztül történő bankkártyás fizetés esetén átutalással történik a visszafizetés.
– Előreutalással történő fizetés esetén átutalással történik a visszafizetés.
– Ha személyesen vásároltál tőlünk, akkor kérjük, hogy fáradj be irodánkba, előzetesen értesítve ügyfélszolgálatunkat ezen a telefonszámon: +36 70 601 9999

A visszaküldés költségét nem tudjuk átvállalni. Megértésed köszönjük!

Fontos! Csak akkor tudjuk visszafizetni a termék árát, ha a fenti pontok mindegyikének eleget tettél!

Megjegyzés: Kizárólag a közvetlenül a netamin.hu oldalról rendelt termék(ek)re vonatkozik a pénzvisszafizetési garancia. Más viszonteladóinkat nem kötelezhetjük erre, ezért a náluk vásárolt termékekre az adott viszonteladó egyéni szabályzata vonatkozik.

Vevői vélemények a(z) “Netamin Agy-Memória-Fókusz csomag” termékről

Oszd meg véleményed, tapasztalataid termékünkről és mi kupont küldünk cserébe!
A vélemény írásához be kell jelentkezni. Szabályzatunkat a véleményírásról ide kattintva éred el.
  5331

  „Minden fejben dől el”

  Sokan tévesen úgy gondolják, hogy a testedzés, az izomépítés kizárólag fizikai munkából áll, pedig számos pszichológiai tényező is rendkívül fontos szerepet tölt be benne. Az igazán hatékony edzéshez nem csak a megfelelő fizikai erőnlét, de a maximális mentális teljesítmény is nélkülözhetetlen.

  Akik ezt a terméket vásárolták, még ezek közül is tettek a kosarukba!

  Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.