fbpx Outlet
×
Ha még 9985 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS / Foxpost
KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

Memória FORTE vitamincsomag – 60 év felettieknek2 havi adag

Memória FORTE vitamincsomag
 • 60 év felettieknek összeállítva: friss, fiatalos memória az életkor előrehaladtával is!
 • A ginkgo biloba gyógynövény a mentális aktivitást és az agy jó keringését támogatja
 • Az omega-3 zsírsavak hozzájárulnak a normál agyműködés fenntartásához
 • A taurin aminosav szerepet játszhat a memóriavesztés elleni küzdelemben
 • Állandó csomagkedvezménnyel!
raktáron
Normál ár: 10775 Ft
Állandó csomagkedvezménnyel: 9790 Ft
A te megtakarításod:-985 Ft (9%)
Kosárba teszem

Ne hagyd, hogy kihagyjon az agyad!

„Jaj, már megint elfelejtettem!” Neked is ismerős ez a mondat? Egyre gyakoribb, hogy kihagy a memóriád és nem emlékszel, hova tetted a szemüveged vagy mit akartál venni a piacon?

Habár közismert, hogy az életkor előrehaladtával romlik a koncentráció és az emlékezőképesség, sokan ezt elfogadják és tényként kezelik – pedig nem kell így lennie. Szellemi frissességedet tudatos életvitellel és egy kis természetes segítséggel a nyugdíjas éveidben is megőrizheted – mutatjuk, hogyan!

Cikkek, ingyenes tudásanyagok a memória fejlesztéséhez, megőrzéséhez:

👉 5 egyszerű tipp a memória fejlesztésére
👉 Tényleg segít a keresztrejtvény idős korban? Itt a válasz!
👉 Minden nap egy marék áfonya az agyműködés fellendítésére
👉 INGYENES TANULMÁNY: 7+1 biztos tipp a memória javítására

Memória FORTE csomag a megbízható memóriáért, az agyműködés támogatásáért:

A Memória FORTE csomag háromféle természetes hatóanyag egyedi kombinációja, hosszan tartó szakértői munka és tesztelés eredménye. Speciálisan a 60 év felettiek számára állítottuk össze, társként a feledékenység elleni küzdelemhez, a memória és agyi funkciók javításához.

Ne engedd többet, hogy cserben hagyjon a memóriád! Vedd saját kezedbe az irányítást a Memória FORTE csomaggal, őrizd meg szellemi frissességed, memóriád és egyúttal mindazt, amiért igazán érdemes hosszú és egészséges életet élni: legkedvesebb emlékeidet.

Szeretjük a csomagokat, mert megadott problémára, élethelyzetben jelenthetnek Neked segítséget és ráadásul csomagként jelentősebb árkedvezményt is tudunk adni termékeinkre! A Netamin Memória FORTE esetében ez -9% kedvezményt jelent!

Mit tartalmaz a Netamin Memória FORTE csomag?

Netamin Ginkgo Biloba SZUPER kiszerelés

Netamin Ginkgo biloba tabletta SZUPER kiszerelésA ginkgo biloba (páfrányfenyő) egyike a leghosszabb életű és legellenállóbb fafajtáknak, akár ezer évig is elél és 35 méteresre is megnőhet. Gyógynövényként a kínai orvoslás már legalább 5000 éve ismeri. A világ számos pontján alkalmazzák a szellemi funkciók, a memória javítására és keringési rendellenességek esetén. Bár még több bizonyítékra van szükség, kutatások már nagy erőkkel vizsgálják a ginkgo esetleges szerepét az időskori elbutulás (demencia) és az Alzheimer-kór lassításában, illetve megelőzésében is.

A ginkgo biloba levelekben található flavonoidok és terpenoidok növényi alapú antioxidánsok; kutatások szerint a normál vérkeringés biztosítása által támogatják a kognitív funkciókat, melyek kapcsolatban vannak az agy teljesítményével és reakcióképességével. A ginkgo biloba hozzájárul a normál szellemi teljesítőképesség, a memória és a koncentrációképesség fenntartásához, segíti a kognitív funkciók megőrzését az életkor előrehaladtával is.

A Netamin Ginkgo Biloba napi adagja 300 mg ginkgo biloba levelből készült port tartalmaz.

Netamin Omega-3 KONCENTRÁTUM kapszula

Koncentrált halolaj 75% omega-3-tartalommal: 500 mg EPA, 250 mg DHA és természetes E-vitamin napi 1 kapszulában!

Az omega-zsírsavak esszenciális – azaz nélkülözhetetlen – zsírsavak, kívülről kell bejuttatnunk, mivel szervezetünk nem képes előállítani, holott elengedhetetlenek annak egészséges működéséhez. A nyugati étrend bővelkedik omega-6 zsírsavakban, ám omega-3 zsírsavakban rendkívül szegény. Az omega-3 (EPA és DHA) nagy mennyiségben olajos halakban fordul elő, a magyarok azonban zsírbevitelük csupán fél százalékát fedezik halak fogyasztásával.

Az omega-3 az agy tápláléka, részt vesz az idegrendszer és sejthártyák felépítésében. Napi 250 mg DHA bevitele hozzájárul a normál agyműködés fenntartásához. Kutatásokban a DHA zsírsavat, illetve omega-3-ban gazdag halolajat fogyasztó felnőttek jobban teljesítettek a memóriateszteken, mint azok, akik csak hatóanyagmentes placebót szedtek.1 Az omega-3 pótlás különösen hasznos idős korban, a kognitív hanyatlás és egyéb neurodegeneratív (az agy idegsejtjeit érintő) betegségek megelőzésére.

A Netamin Omega-3 KONCENTRÁTUM kapszula E-vitamin-tartalmával hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, ezzel is segítve az agyműködést.2,3

Netamin 100% Taurin por

Netamin 100% Taurin porA taurin a második leggyakoribb aminosav az agyban. Bár szervezetünk is képes előállítani, az életkor előrehaladtával jelentősen csökken a szintje, ilyenkor az agy és egyéb szervek egészséges működéséhez létfontosságú a külső pótlása.

Kutatások szerint az agy taurinszintjének időskori csökkenése összefüggésbe hozható a kognitív (gondolkodásbeli) hanyatlással, a taurin rendszeres pótlása azonban segít felvenni a küzdelmet a korral járó memóriaproblémákkal és tanulási nehézségekkel.4 Az eddigi vizsgálatok alapján kiemelt szerepe lehet az agysejtek öregedéssel szembeni védelmében – többek között hozzájárulhat az oxidatív stresszel, gyulladással és mérgező anyagokkal szembeni védelemhez is.5-8

A tudományos bizonyítékok azt is mutatják, hogy a taurin részt vesz a hosszú távú potenciációban, vagyis abban az idegrendszeri folyamatban, amely során az emlékek kialakulnak és tárolódnak.4,9 Emellett az új idegsejtek képződését és a régiek túlélését is segítheti, ezzel támogatva a tanulási és emlékezeti funkciókat.10-13

A Netamin 100% Taurin por, ahogy neve is mutatja, kizárólag taurint tartalmaz, egyéb összetevők és adalékanyagok nélkül! A napi adag 3 gramm taurint biztosít számodra.

Ne feledd ezt sem: csomagban mindig jobban megéri!

A termékek összértéke 10775 Ft, de neked ehelyett 9790 Ft-ba kerülnek, ha a Memória FORTE csomagot választod.

Vágj bele mielőbb a kúrába, rendeld meg még ma a Netamin Memória Forte csomagot!


Termék szedésével kapcsolatos figyelmeztetés: A Ginkgo biloba fogyasztása terhesség, szoptatás, véralvadás gátló szerek szedése esetén, műtéteket megelőzően nem javasolt. Befolyásolhatja a vércukor szintet, ezért cukorbetegek a termék használata előtt konzultáljanak kezelőorvosukkal!


Felhasznált irodalom

1 Derbyshire E. Brain Health across the Lifespan: A Systematic Review on the Role of Omega-3 Fatty Acid Supplements. Nutrients. 2018;10(8):1094.
2 La Fata G, Weber P, Mohajeri MH. Effects of vitamin E on cognitive performance during ageing and in Alzheimer's disease. Nutrients. 2014;6(12):5453-5472.
3 Asha Devi S. Aging brain: prevention of oxidative stress by vitamin E and exercise. ScientificWorldJournal. 2009;9:366-372.
4 Suárez LM, Muñoz MD, Martín Del Río R, Solís JM. Taurine content in different brain structures during ageing: effect on hippocampal synaptic plasticity. Amino Acids. 2016;48(5):1199-1208.
5 Schaffer S, Kim HW. Effects and Mechanisms of Taurine as a Therapeutic Agent. Biomol Ther (Seoul). 2018;26(3):225-241.
6 Jakaria M, Azam S, Haque ME, et al. Taurine and its analogs in neurological disorders: Focus on therapeutic potential and molecular mechanisms. Redox Biol. 2019;24:101223.
7 Menzie J, Pan C, Prentice H, Wu JY. Taurine and central nervous system disorders. Amino Acids. 2014;46(1):31-46.
8 Ward RJ, Dexter DT, Crichton RR. Ageing, neuroinflammation and neurodegeneration. Front Biosci (Schol Ed). 2015;7:189-204.
9 Suárez LM, Bustamante J, Orensanz LM, et al. Cooperation of taurine uptake and dopamine D1 receptor activation facilitates the induction of protein synthesis-dependent late LTP. Neuropharmacology. 2014;79:101-111.
10 Hernández-Benítez R, Ramos-Mandujano G, Pasantes-Morales H. Taurine stimulates proliferation and promotes neurogenesis of mouse adult cultured neural stem/progenitor cells. Stem Cell Res. 2012;9(1):24-34.
11 Hernández-Benítez R, Vangipuram SD, Ramos-Mandujano G, et al. Taurine enhances the growth of neural precursors derived from fetal human brain and promotes neuronal specification. Dev Neurosci. 2013;35(1):40-49.
12 Pasantes-Morales H, Ramos-Mandujano G, Hernández-Benítez R. Taurine enhances proliferation and promotes neuronal specification of murine and human neural stem/progenitor cells. Adv Exp Med Biol. 2015;803:457-472.
13 Shivaraj MC, Marcy G, Low G, et al. Taurine induces proliferation of neural stem cells and synapse development in the developing mouse brain. PLoS One. 2012;7(8):e42935.

Hozzászólások

Szedés

Időszak: Mit vegyél be a Memória FORTE vitamincsomagból?
Reggeli előtt: 3 g taurin por éhgyomorra - vízzel vagy gyümölcslével összekeverve
Ebéd előtt: 1 db Ginkgo Biloba tabletta, 1 db Omega-3 KONCENTRÁTUM kapszula

Hatóanyag táblázat

Netamin Ginkgo Biloba 300mg hatóanyag-tartalma:

Hatóanyag A napi adag tartalmaz (egy tabletta) NRV%
Ginkgo Biloba (300 mg Ginkgo Biloba levélből) 300 mg -

Netamin Omega-3 KONCENTRÁTUM kapszula hatóanyag-táblázata:

Hatóanyag A napi adag tartalmaz
(1 kapszula)
NRV%
Természetes E-vitamin
(d-alfa-tokoferol)
7,5 mg 63%
Omega-3 zsírsavak 750 mg
(500 mg EPA -
eikozapentaénsav,
250 mg DHA –
dokozahexaénsav)
-

Netamin 100% Taurin por hatóanyag-tartalma:

Hatóanyag Hatóanyag mennyisége 1 adagban (1 g Taurin por)
Taurin 1000 mg

*NRV%: Felnőttek számára ajánlott napi bevitel százaléka

Kinek ajánljuk?

Férfiaknak ajánlott

A férfi egészséget támogató, gyógynövény és vitamin tartalmú készítmények. Fejlesztésük speciálisan a férfiak szervezetéhez, egészségügyi problémáihoz igazodott.

Glutén-tartalmú összetevőtől mentes termékek

Bizonyos termékek tartalmazhatnak olyan összetevőket, amelyek gluténmentes étrendben nem fogyaszthatóak (mint pl. búzacsíra, búzaprotein, glutén tartalmú sörélesztő, stb.)  Ebben a kategóriában található termékeink nem tartalmaznak gluténszármazékot.

Laktózmentes

Nem tartalmaz laktózt, így laktózmentes étrendet követők is szedhetik.

Nőknek ajánlott

A női egészséget támogató, gyógynövény és vitamin tartalmú készítmények. Fejlesztésük speciálisan a nők szervezetéhez, egészségügyi problémáihoz igazodott.

30 napos visszafizetési garancia

A bontatlan termék árát 30 napon belül visszafizetjük!*

Részletek:

*A pénzvisszafizetés bontatlan termékekre vonatkozik. A pénzvisszafizetési igény a számlázási naptól számított 30 napon belül érvényesíthető, KIVÉVE könyvek esetén, ahol 14 napon belül jelezd kérlek ilyen irányú igényedet.

A rendeléstől számított 30 napon belül postacímünkre juttasd vissza az alábbiakat:

– A terméket eredeti csomagolásban (több darab rendelése esetén minden terméket).
– A termékkel kapott eredeti számlát.
– Egy rövid levelet, amelyben megindoklod a visszaküldést. Mi nem fogunk mérlegelni, ez a könyvelésünkhöz elengedhetetlen.
– Kérjük, hogy a csomagot ne utánvétes csomagként add fel, mert ezt nem áll módunkban átvenni, hiszen a csomag tartalma ismeretlen előttünk a felbontásig!

Székhelyünk és postacímünk: 1116 Budapest, Fehérvári út 132-144.

A beérkezéstől számított 30 napon belül, a vásárlás módjával megegyező módon fizetjük vissza a termék vételárát:
– Utánvétellel történő rendelés esetén postai úton (ún. rózsaszín csekkel) történik a visszafizetés.
– A weboldalunkon keresztül történő bankkártyás fizetés esetén átutalással történik a visszafizetés.
– Előreutalással történő fizetés esetén átutalással történik a visszafizetés.
– Ha személyesen vásároltál tőlünk, akkor kérjük, hogy fáradj be irodánkba, előzetesen értesítve ügyfélszolgálatunkat ezen a telefonszámon: +36 70 601 9999

A visszaküldés költségét nem tudjuk átvállalni. Megértésed köszönjük!

Fontos! Csak akkor tudjuk visszafizetni a termék árát, ha a fenti pontok mindegyikének eleget tettél!

Megjegyzés: Kizárólag a közvetlenül a netamin.hu oldalról rendelt termék(ek)re vonatkozik a pénzvisszafizetési garancia. Más viszonteladóinkat nem kötelezhetjük erre, ezért a náluk vásárolt termékekre az adott viszonteladó egyéni szabályzata vonatkozik.

Vevői vélemények a(z) “Memória FORTE vitamincsomag – 60 év felettieknek” termékről

Oszd meg véleményed, tapasztalataid termékünkről és mi kupont küldünk cserébe!
A vélemény írásához be kell jelentkezni. Szabályzatunkat a véleményírásról ide kattintva éred el.
  5362
  Adaptogén gyógynövények: mik ezek, hogyan hatnak, mikor hasznosak?

  Adaptogén gyógynövények: mik ezek, hogyan hatnak, mikor hasznosak?

  Stressz, álmatlanság, szorongás, hangulatingadozás vagy krónikus fáradtság? Az adaptogén gyógynövények segíthetnek! Mik is ezek pontosan, hogyan fejtik ki a hatásukat, és melyiket milyen estben érdemes használni? Álombogyó, maca gyökér, ginzeng, édesgyökér, rózsagyökér, kurkuma – olvasd el cikkünket az adaptogénekről!

  Akik ezt a terméket vásárolták, még ezek közül is tettek a kosarukba!

  Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.