fbpx
×
Ha még 9985 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS / Foxpost
KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

Maca Gyökér kivonat kapszula 500 mg (3 db) – Gazdaságos kiszerelés3x60 db kapszula

 • 3 db -10% kedvezménnyel
 • Maca gyökér 4:1 arányú kivonata: 1 kapszula 2000 mg Maca gyökér pornak felel meg
 • Támogathatja a fizikai és szellemi teljesítményt
 • Támogathatja mind a férfi és női nemi működést, szexuális vágyat
raktáron
Normál ár: 10095 Ft
Állandó csomagkedvezménnyel: 9085 Ft
A te megtakarításod:-1010 Ft (10%)
Kosárba teszem

Érezted már úgy, hogy semmi energiád nincs? Hogy nem fog az agyad?

Egy kis pluszra, extra löketre lenne szükséged fizikai, szellemi, sőt, akár szexuális téren is?

Esetleg változókorba léptél és természetes támogatást keresel?

Ha bármelyikre IGEN a válaszod, a MACA GYÖKÉR kivonat kapszula neked való!

Ismerd meg az inkák ősi szuperételét!

Így néz ki a maca gyökérA Maca (Lepidium meyenni) egy gyökérzöldség, ami a közép-perui Andokban fejlődik kemény körülmények között, 4000 méter magasság fölött. Ezzel a Maca gyökér a világ egyik legmagasabban termő növénye! Már évezredek óta használják: az inkák ősi szuperétele volt, amit az energia, az állóképesség és a termékenység fokozására fogyasztottak.

A Maca gyökeret a perui őslakosok már régóta igen értékes növényként tartják becsben. Rengeteg tápanyaggal (vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak, szénhidrátok) megújítja, felfrissíti, új életerővel tölti fel a szervezetet. Úgy gondolják, hogy javítja a szellemi teljesítményt, ezért “perui ginzengnek” is szokás nevezni. Már a perui bennszülött lakosok is erős vágyfokozónak tekintették, ráadásul férfiak és nők körében is egyaránt potenciajavító hatást figyeltek meg. Napjainkban is nagy népszerűségnek örvend, mint természetes szexuális teljesítményfokozó.

Értékes tápanyagok valóságos tárháza

Nem túlzás azt állítani, hogy a Maca gyökér valódi tápanyagbomba, ami tényleg méltó a szuperétel elnevezésre. A szárított Maca gyökér 13-16% fehérjét, 8,5% élelmi rostot, 19 esszenciális aminosavat, A-, B1-, B2-, B3-, C- és D-vitamint, vasat, magnéziumot, rezet, cinket, nátriumot, káliumot, kalciumot, számos glükozinolátot, 20 szabad zsírsavat, valamint makaén és makamid nevű egyedi vegyületeket tartalmaz. Mindezek mellett a Maca azon kevés gyógynövények egyike, melyeket „adaptogén” hatásuk miatt elismernek. Ez azt jelenti, hogy természetes módon elősegíti a szervezet szélsőséges fizikai és szellemi terheléséhez való alkalmazkodást.

Tudományos kutatások a Maca gyökér jótékony hatásairól

A PubMed adatbázisa (biológiai és orvosi vonatkozású tudományos publikációk gyűjteménye) több száz tudományos cikket tartalmaz a Maca gyökérről. Ezek rendkívül széles körben vizsgálják a növény különböző pozitív hatásait: a sportteljesítménytől kezdve az agyi funkción, memórián át egészen a termékenységig.

Természetesen ezeket egytől egyig nem részletezzük most, de három fő területet mindenképp érdemes kiemelni:

Energia, vitalizálás

A Maca gyökeret általános vitalizáló szerként, betegségek utáni lábadozás idején használják ma is az andoki indiánok. Az inkák háborúba indulás előtt fogyasztották, hogy erejüket növeljék. A modern tudományos kísérletek megerősítették: a Maca valóban támogatja a fizikai teljesítményt. Egy 2009-ben publikált tanulmányban a Maca kivonat 14 napon át történő szedése jelentős mértékben javította kerékpárosok teljesítményét, vagyis ugyanazt a távot a Maca szedésével rövidebb idő alatt tudták teljesíteni.1

És ez még nem minden! Tanulmányok ígéretes kapcsolatot találtak a Maca gyökér és a jobb szellemi teljesítmény között is, mivel a Maca hozzájárul az egészséges mitokondriális energiatermelő folyamatokhoz. Az eddigi eredmények alapján a Maca fogyasztása fokozhatja a szellemi teljesítményt, jó hatással lehet a tanulásra és memóriára, illetve segíthet megőrizni az egészséges kognitív funkciót. 2-3-4

Libidó, szexuális funkció, termékenység

Már a perui őslakosok is tudták, hogy a Maca gyökér kedvezően hat a libidóra, és növelheti a termékenységet emberek és állatok esetében is. Az utóbbi évek tudományos kutatásai alapján valóban igaz lehet, hogy a Maca gyökér férfiaknál és nőknél egyaránt javíthatja a szexuális teljesítményt és szexuális vágyat, támogathatja mind a férfi és női nemi működést, fokozhatja a női termékenységet, segíthet növelni a spermiumok mennyiségét és mozgékonyságát.

Egy 2010-es szisztematikus áttekintő tanulmány szerint a Maca gyökér jelentős hatással lehet a szexuális funkcióra vagy szexuális vágyra, egészséges menopauzás nők, egészséges felnőtt férfiak, illetve enyhe erekciós diszfunkcióban szenvedő férfiak esetében.5 Egy 2001-ben publikált tanulmány szerint a Maca javítja a spermatermelést és a spermiumok motilitását (mozgékonyságát).6 Egy 2015-ös tanulmány ugyancsak megerősítette: a Maca növeli a spermium koncentrációt és motilitást 12 hétig történő szedés során.7

A kutatási eredmények arra utalnak, hogy a Maca gyökér nők esetében is pozitívan befolyásolhatja a termékenységet, feltehetően a hormonális egyensúly helyreállítása, az ösztrogéndominancia csökkentése és a kedvező ösztrogén/progeszteron egyensúly támogatása révén.8

Hormonális egészség, klimax

A Maca gyökér a hormonháztartásra szabályozó, serkentő és kiegyensúlyozó hatással bírhat, férfiak és nők esetében egyaránt. A Maca a változókorba lépő (premenopauzás), illetve már változókorban lévő hölgyek (klimax, menopauza) legjobb barátja.9-10
Egy 2011-ben publikált szisztematikus áttekintő tanulmány alapján a Maca hasznosnak bizonyulhat a menopauzás tünetek kiegészítő kezelésében is, úgy mint a hőhullámok, szorongás, depresszió és szexuális diszfunkció.11 A Maca gyökeret a hagyományos gyógyászatban gyakran használják a PMS (premenstruációs szindróma) tünetek enyhítésére is.

Fontos tudnivaló a Netamin Maca gyökér kivonat kapszuláról

Termékünk 100% növényi eredetű, beleértve a kapszulahéjat is. Minden egyes kapszula 500 mg-ot tartalmaz maca gyökér 4:1 arányú kivonatából, azaz 2000 mg Maca gyökér pornak megfelelő mennyiséget.

További információk a termék szedéséről és hatóanyag-tartalmáról a “Részletek” fül alatt, vagy ide kattintva olvashatóak.

OGYÉI szám: 20389/2018. Ez mit jelent? Azt, hogy a termék a jogszabályi előírásoknak megfelelve be lett jelentve az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetnél mint étrend-kiegészítő készítmény. A Netamin termékek minden esetben magas minőség-biztosítási követelmények mellett, kiváló alapanyagokból készülnek a Te egészségedért.


Figyelmeztetés: terhesség vagy szoptatás alatt  kérje ki kezelőorvosa tanácsát a termék szedéséről!

*A termék hatása egyénileg eltérő lehet és nem garantált!*

Természetes színeltérés előfordulhat ebben a termékben. Ahogyan a természetes növényi nyersanyagok sem “egyenszínűek”, a kapszuláink tartalmában is megfigyelhetők színbeli eltérések, variációk. Míg sok más gyártó szintetikus festékek és színezékek használatával éri el, hogy minden egyes kapszula egyformán nézzen ki, addig a Netamin termékeivel mi minden erőnkkel törekszünk a lehető legtermészetesebb megoldásokra. Ezért úgy gondoljuk, jobb, ha az összetevőket eredeti, természetes állapotukban hagyjuk – így egészségre gyakorolt pozitív hatásuk sem szenvedhet kárt.


Hivatkozások:

1 Stone M, Ibarra A, Roller M, et al. A pilot investigation into the effect of maca supplementation on physical activity and sexual desire in sportsmen. J Ethnopharmacol. 2009 Dec 10;126(3):574-6
2 Guo SS, Gao XF, Gu YR, et al. Preservation of Cognitive Function by Lepidium meyenii (Maca) Is Associated with Improvement of Mitochondrial Activity and Upregulation of Autophagy-Related Proteins in Middle-Aged Mouse Cortex. Evid Based Complement Alternat Med. 2016;2016:4394261.
3 Rubio J, Qiong W, Liu X, et al. Aqueous Extract of Black Maca (Lepidium meyenii) on Memory Impairment Induced by Ovariectomy in Mice. Evid Based Complement Alternat Med. 2011;2011:253958.
4 Gonzales GF, Gasco M, Lozada-Requena I. Role of maca (Lepidium meyenii) consumption on serum interleukin-6 levels and health status in populations living in the Peruvian central Andes over 4000 m of altitude. Plant Foods Hum Nutr. 2013 Dec;68(4):347-51.
5 Shin BC, Lee MS, Yang EJ, et al. Maca (L. meyenii) for improving sexual function: a systematic review. BMC Complement Altern Med. 2010 Aug 6;10:44
6 Gonzales GF, Cordova A, Gonzales C, et al. Lepidium meyenii (Maca) improved semen parameters in adult men. Asian J Androl. 2001 Dec;3(4):301-3.
7 Melnikovova I, Fait T, Kolarova M, et al. Effect of Lepidium meyenii Walp. on Semen Parameters and Serum Hormone Levels in Healthy Adult Men: A Double-Blind, Randomized, Placebo-Controlled Pilot Study. Evid Based Complement Alternat Med. 2015;2015:324369.
8 http://medcraveonline.com/JNHFE/JNHFE-06-00217.pdf
9 Meissner HO, Kapczynski W, Mscisz A, Lutomski J. Use of gelatinized maca (lepidium peruvianum) in early postmenopausal women. Int J Biomed Sci. 2005 Jun;1(1):33-45.
10 Meissner HO, Mrozikiewicz P, Bobkiewicz-Kozlowska T, et al. Hormone-Balancing Effect of Pre-Gelatinized Organic Maca (Lepidium peruvianum Chacon): (I) Biochemical and Pharmacodynamic Study on Maca using Clinical Laboratory Model on Ovariectomized Rats. Int J Biomed Sci. 2006 Sep;2(3):260-72.
11 Lee MS, Shin BC, Yang EJ, et al. Maca (Lepidium meyenii) for treatment of menopausal symptoms: A systematic review. Maturitas. 2011 Nov;70(3):227-33

Hozzászólások

Szedés

Adagolás: Naponta egy kapszula étkezés előtt, bő folyadékkal, szétrágás nélkül lenyelve.

Hatóanyag táblázat

Hatóanyag A napi adag tartalmaz
(1 kapszula)
*NRV%
Maca gyökér kivonat
(4:1 arányú kivonat)
500 mg -

Összetevők:

maca gyökér kivonat, növényi kapszula, csomósodást gátló (szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói), maltodextrin

*NRV%: Felnőttek számára ajánlott napi bevitel százaléka

Kinek ajánljuk?

Férfiaknak ajánlott

A férfi egészséget támogató, gyógynövény és vitamin tartalmú készítmények. Fejlesztésük speciálisan a férfiak szervezetéhez, egészségügyi problémáihoz igazodott.

Glutén-tartalmú összetevőtől mentes termékek

Bizonyos termékek tartalmazhatnak olyan összetevőket, amelyek gluténmentes étrendben nem fogyaszthatóak (mint pl. búzacsíra, búzaprotein, glutén tartalmú sörélesztő, stb.)  Ebben a kategóriában található termékeink nem tartalmaznak gluténszármazékot.

Laktózmentes

Nem tartalmaz laktózt, így laktózmentes étrendet követők is szedhetik.

Nőknek ajánlott

A női egészséget támogató, gyógynövény és vitamin tartalmú készítmények. Fejlesztésük speciálisan a nők szervezetéhez, egészségügyi problémáihoz igazodott.

Vegán

Nem tartalmaz semmilyen állati eredetű összetevőt ezért vegetáriánusok, vegánok is fogyaszthatják.

Sportolóknak

A termék sportolók részére kifejezetten ajánlott.

30 napos visszafizetési garancia

A bontatlan termék árát 30 napon belül visszafizetjük!*

Részletek:

*A pénzvisszafizetés bontatlan termékekre vonatkozik. A pénzvisszafizetési igény a számlázási naptól számított 30 napon belül érvényesíthető, KIVÉVE könyvek esetén, ahol 14 napon belül jelezd kérlek ilyen irányú igényedet.

A rendeléstől számított 30 napon belül postacímünkre juttasd vissza az alábbiakat:

– A terméket eredeti csomagolásban (több darab rendelése esetén minden terméket).
– A termékkel kapott eredeti számlát.
– Egy rövid levelet, amelyben megindoklod a visszaküldést. Mi nem fogunk mérlegelni, ez a könyvelésünkhöz elengedhetetlen.
– Kérjük, hogy a csomagot ne utánvétes csomagként add fel, mert ezt nem áll módunkban átvenni, hiszen a csomag tartalma ismeretlen előttünk a felbontásig!

Székhelyünk és postacímünk: 1116 Budapest, Fehérvári út 132-144.

A beérkezéstől számított 30 napon belül, a vásárlás módjával megegyező módon fizetjük vissza a termék vételárát:
– Utánvétellel történő rendelés esetén postai úton (ún. rózsaszín csekkel) történik a visszafizetés.
– A weboldalunkon keresztül történő bankkártyás fizetés esetén átutalással történik a visszafizetés.
– Előreutalással történő fizetés esetén átutalással történik a visszafizetés.
– Ha személyesen vásároltál tőlünk, akkor kérjük, hogy fáradj be irodánkba, előzetesen értesítve ügyfélszolgálatunkat ezen a telefonszámon: +36 70 601 9999

A visszaküldés költségét nem tudjuk átvállalni. Megértésed köszönjük!

Fontos! Csak akkor tudjuk visszafizetni a termék árát, ha a fenti pontok mindegyikének eleget tettél!

Megjegyzés: Kizárólag a közvetlenül a netamin.hu oldalról rendelt termék(ek)re vonatkozik a pénzvisszafizetési garancia. Más viszonteladóinkat nem kötelezhetjük erre, ezért a náluk vásárolt termékekre az adott viszonteladó egyéni szabályzata vonatkozik.

Vevői vélemények a(z) “Maca Gyökér kivonat kapszula 500 mg (3 db) – Gazdaságos kiszerelés” termékről

Oszd meg véleményed, tapasztalataid termékünkről és mi kupont küldünk cserébe!
A vélemény írásához be kell jelentkezni. Szabályzatunkat a véleményírásról ide kattintva éred el.
  5169
  Adaptogén gyógynövények: mik ezek, hogyan hatnak, mikor hasznosak?

  Adaptogén gyógynövények: mik ezek, hogyan hatnak, mikor hasznosak?

  Stressz, álmatlanság, szorongás, hangulatingadozás vagy krónikus fáradtság? Az adaptogén gyógynövények segíthetnek! Mik is ezek pontosan, hogyan fejtik ki a hatásukat, és melyiket milyen estben érdemes használni? Álombogyó, maca gyökér, ginzeng, édesgyökér, rózsagyökér, kurkuma – olvasd el cikkünket az adaptogénekről!

  Palástfű: menstruáció, menopauza, és egyéb felhasználási területek

  Palástfű: menstruáció, menopauza, és egyéb felhasználási területek

  A palástfű többféle magyar népies névvel is rendelkezik, például farkastalp, oroszlántalp, Boldogasszony palástja segíthet vírusfertőzések esetén, használják hasmenés ellen de mindenekelőtt menstruációs problémákra vagy a menopauza tüneteinek enyhítésére használják. Cikkünkben bővebben olvashatsz róla!

  Akik ezt a terméket vásárolták, még ezek közül is tettek a kosarukba!

  Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.