Ha még 5000 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS futárszolgálatos KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

Netamin Kurkumin FORTE kapszula piperinnel és gyömbérrel (OUTLET)60 kapszula - 2 HAVI ADAG

Termékkép
  • ELFOGYOTT!
  • Extra erős, színtiszta kurkuma kivonat (95% kurkuminra standardizált)
  • Piperinnel és gyömbérrel a jobb felszívódásért
  • A kurkuma támogatja az ízületek egészségét
  • A gyömbér támogatja az emésztést, segíti az ízületi mozgékonyság fenntartását
  • A termék közeli lejáratú! A hosszabb lejáratú változatért kattints ide!
  • Erre a termékre nem váltható be kedvezménykód! Részletek
raktáron

 Kurkuma + fekete bors + gyömbér
3 fantasztikus gyógynövény növényi kapszulában!


A kurkuma a világ egyik leghasznosabb, legtöbb gyógyhatással rendelkező növénye. Emellett az orvostudomány egyik legtöbbet kutatott gyógynövénye is
Chris Kilham botanikus, orvosi kutató1

A kurkuma aktív hatóanyaga a kurkumin, ennek köszönhetően tudja a kurkuma olyan sokrétű módon támogatni egészségünket.

A Netamin Kurkumin FORTE kivételesen koncentrált formában tartalmazza ezt a hatóanyagot gyömbérrel és piperinnel (feketebors-kivonat) kiegészítve.

Ennek a 100%-ig növényi terméknek ez a 2 fő különlegessége:
erős, standardizált kurkuma-kivonat a felszívódását támogató piperinnel és gyömbérrel.

Mit jelent az és miért fontos, hogy standardizált kivonat?

A standardizáció azt jelenti, hogy az adott hatóanyag mennyisége mindig garantált és ellenőrzött. A sima kurkuma porok kb. 3% aktív hatóanyagot, azaz kurkumint tartalmaznak. A Netamin Kurkumin FORTE 95% kurkuminra standardizált, vagyis állandóan 95%-os a hatóanyag tartalma.

Miért olyan fontos a jó felszívódás?

A Netamin Kurkumin FORTE piperint (feketebors-kivonatot) és gyömbért is tartalmaz, melyekkel a kurkumin bizonyítottan szinergiában (együttműködésben) hatnak.

Vizsgálatok szerint a feketeborsban lévő piperin drámai módon, akár 2000 százalékkal képes növelni a kurkumin biológiai hasznosulását.2

A gyömbér a kurkumával egy családba tartozó gyógynövény. Csípős hatóanyagai, a gingerolok szintén fokozzák a kurkumin felszívódását a feketebors-kivonathoz hasonlóan. 3-4

Emellett a gingerolok maguk is hasonló hatásúak, mint a kurkumin, ezért együttes használatukkal tovább fokozhatóak a pozitív tulajdonságaik.

A Netamin Kurkumin FORTE hatónyagainak köszönhetően az alábbi területeken nyújt segítséget:

Gyulladás és oxidatív stressz csökkentése

A Netamin Kurkumin FORTE-ben található kurkumin vegyületről és gyömbérről vizsgálatokban kimutatták, hogy hatékony gyulladásgátlók, és védik a test sejtjeit az oxidatív károsodástól. 5-6 Mindkét folyamatnak – a gyulladásnak és az oxidatív sejtkárosodásnak is – szerepe van különböző betegségek, köztük a 2-es típusú cukorbetegség, a daganatos megbetegedések, Alzheimer-kór, vagy a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásában.

Ízületek védelme

A kurkuma hozzájárul az ízületek egészségéhez, segít csökkenteni a gyulladást az ízületekben és izmokban. Egy 2010-es kutatásban kurkuma alapú étrend-kiegészítőt kapott 100, térdízület-gyulladásban szenvedő ember. Nem csak a fájdalom csökkenéséről számoltak be, de könnyebben is mozgatták térdüket. Egy 2006-os kutatás szerint az ízületi gyulladás kialakulásának megakadályozásában is segítség lehet a kurkuma. 8

Az ízületek védelméről a gyömbér is gondoskodik, mivel segíti az ízületi mozgékonyság fenntartását, a reggeli ízületi merevség csökkentését.

(Megjegyzés: ezen tulajdonsága miatt került be PORC-ÍZÜLET vitamincsomagunkba is, kedvezményes áron – kattints ide, ha érdekel a csomag!)

Emésztőrendszer egészsége

Habár számos különböző emésztőrendszeri betegség okozhat kellemetlen tüneteket – pl. irritábilis bél szindróma (IBS), gyulladásos bélbetegségek (IBD), Crohn-betegség – egyvalami közös bennük: a béltraktus krónikus gyulladása. Mivel a kurkuma hatóanyaga, a kurkumin rendkívül hatékony gyulladásgátló, így nem meglepő, hogy az eddigi kutatások során ígéretes eredményeket mutat az emésztőrendszeri betegségek kiegészítő kezelésében.9-10
A kurkuma emellett májvédőként is ismert, javíthatja a májfunkciót, illetve az epe áramlását is elősegíti.

A Netamin Kurkumin FORTE másik összetevőjéről, a gyömbérről ugyancsak kimutatták már, hogy javítja az emésztést, enyhíti az emésztési problémákat (bélgörcsök, hasmenés, fájdalmas bélösszehúzódások, gázképződés), és segít fenntartani az emésztőrendszer normál funkcióját. 11-12

Összefoglalva – mit érdemes tudni a Netamin Kurkumin FORTE kapszuláról?

A Netamin Kurkumin FORTE magas hatóanyag-tartalommal és kiemelten jó biológiai hasznosulással rendelkezik. A napi adagban (1 kapszula) 300 mg 95% kurkuminra standardizált kurkuma-kivonat található, kiegészítve piperinnel és gyömbérrel a jobb felszívódás, illetve a szinergikus hatás érdekében.

1 doboz 2 hónapra elegendő adagot tartalmaz.

További információk az összetételről a RÉSZLETEK fül alatt, vagy ide kattintva.

Kiknek ajánlott a Netamin Kurkumin FORTE szedése?

A kurkuma kutatások, tapasztalatok alapján elsősorban azoknak ajánlott, akiknek…
• ízületi gyulladás, egyéb ízületi bántalmak nehezítik mindennapjaikat
• rendszeres életükben a sport és óvni szeretnék izmaikat, ízületeiket
• sérülés, vagy egyéb miatt (pl. ülőmunka) hát-, térdfájdalmaik vannak
• emésztőrendszeri, bélrendszeri panaszaik vannak
• étvágytalansággal küzdenek
• epéjük, májuk fokozott terhelésnek van kitéve
• krónikus gyulladás áll fenn szervezetükben

OGYÉI szám: 20381/2018. Ez mit jelent? Azt, hogy a termék a jogszabályi előírásoknak megfelelve be lett jelentve az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetnél, mint étrend-kiegészítő készítmény. A Netamin termékek minden esetben magas minőség-biztosítási követelmények mellett, kiváló alapanyagokból készülnek a Te egészségedért.


Termék szedésével kapcsolatos figyelmeztetés: A készítmény fogyasztása szoptatós anyáknak nem ajánlott és terhesség alatt nem szedhető az esetleges méhösszehúzó hatása miatt. Epehajtó hatása miatt epeköves betegeknek nem javasolt. Véralvadást gátló gyógyszereket szedőknél fokozhatja a vérzések kockázatát.


Természetes színeltérés előfordulhat ebben a termékben. Ahogyan a természetes növényi nyersanyagok sem “egyenszínűek”, a kapszuláink tartalmában is megfigyelhetők színbeli eltérések, variációk. Míg sok más gyártó szintetikus festékek és színezékek használatával éri el, hogy minden egyes kapszula egyformán nézzen ki, addig a Netamin termékeivel mi minden erőnkkel törekszünk a lehető legtermészetesebb megoldásokra. Ezért úgy gondoljuk, jobb, ha az összetevőket eredeti, természetes állapotukban hagyjuk – így egészségre gyakorolt pozitív hatásuk sem szenvedhet kárt.


Hivatkozások:
1 Vyas K. The Cure is in the Roots: Turmeric. J Nutr Disorders Ther 2015, 5:163.
2 Shoba G, et al. Influence of piperine on the pharmacokinetics of curcumin in animals and human volunteers. Planta Med. 1998 May;64(4):353-6
3 Ravindran, P. N. Turmeric – The Golden Spice of Life. [ed.] P. N. Ravindran, K. Nirmal Babu and K. Sivaraman. Turmeric: The Genus Curcuma. Boca Raton: CRC Press: Taylor & Francis Group, LLC, 2007, 1, pp. 1-14. ISBN-13: 978-0-8493-7034-2.
4 Tatiraju DV, Bagade VB, Karambelkar PJ, Jadhav VM, Kadam V. Natural Bioenhancers: An overview. Journal of Pharmacognosy and Phytochemistry, 2013; 2(3): 55-60.
5 Menon VP, Sudheer AR. Antioxidant and anti-inflammatory properties of curcumin. Adv Exp Med Biol. 2007;595:105-25.
6 Mashhadi NS, Ghiasvand R, Askari G, Hariri M, Darvishi L, Mofid MR. Anti-oxidative and anti-inflammatory effects of ginger in health and physical activity: review of current evidence. Int J Prev Med. 2013 Apr;4(Suppl 1):S36-42.)
7 Belcaro G., Cesarone M.R., Dugall M. et al. Efficancy and safety of Meriva(R), a curcumin-phosphatidylcholine complex, during extended administration in osteoarthritis patients. Alternative Med Rev: J Clin Therapeutic. 2010;15(4):337–344.
8 Funk JL, Oyarzo JN, Frye JB, Chen G, Lantz RC, Jolad SD, et al. Turmeric extracts containing curcuminoids prevent experimental rheumatoid arthritis. J Nat Prod. 2006 Mar;69(3):351-5.
9 Rajasekaran SA. Therapeutic potential of curcumin in gastrointestinal diseases. World J Gastrointest Pathophysiol. 2011 Feb 15;2(1):1-14.
10 Thavorn K, Mamdani MM, Straus SE. Efficacy of turmeric in the treatment of digestive disorders: a systematic review and meta-analysis protocol. Syst Rev. 2014 Jun 28;3:71.
11 Bode AM, Dong Z. The Amazing and Mighty Ginger. In: Benzie IFF, Wachtel-Galor S, editors. Herbal Medicine: Biomolecular and Clinical Aspects. 2nd edition. Boca Raton (FL): CRC Press/Taylor & Francis; 2011. Chapter 7.
12 Ghayur MN, Gilani AH. Pharmacological basis for the medicinal use of ginger in gastrointestinal disorders. Dig Dis Sci. 2005 Oct;50(10):1889-97.

Hozzászólások

Szedés

Adagolás: Felnőtteknek napi 1 kapszula, lehetőleg étkezés előtt, vagy közben.

Egyéb figyelmeztetések a termék szedésével kapcsolatban:

A készítmény fogyasztása várandósoknak és szoptatós anyáknak nem ajánlott.
Epehajtó hatása miatt epeköves betegeknek nem javasolt.
Véralvadást gátló gyógyszereket szedőknél fokozhatja a vérzések kockázatát.
Terhesség alatt nem szedhető az esetleges méhösszehúzó hatása miatt.

Hatóanyag táblázat

Hatóanyag A napi adag tartalmaz
(1 kapszula)
Kurkuma-kivonat – 95% standardizált kivonat (Curcuma Longa L. gyökértörzsből)
- ebből kurkumin
232 mg

220 mg

Gyömbér (Zingiber officinale) 50 mg
Feketebors-kivonat – 95% standardizált
kivonat (Piper Nigrum)
- ebből piperin
5 mg

4,75 mg

Összetevők:

kurkuma-kivonat (kurkuma gyökértörzsből), hidroxipropil-metil-cellulóz (kapszula), gyömbér őrlemény, feketebors-kivonat

*NRV%: Felnőttek számára ajánlott napi bevitel százaléka

Kinek ajánljuk?

Glutén-tartalmú összetevőtől mentes termékek

Bizonyos termékek tartalmazhatnak olyan összetevőket, amelyek gluténmentes étrendben nem fogyaszthatóak (mint pl. búzacsíra, búzaprotein, glutén tartalmú sörélesztő, stb.)  Ebben a kategóriában található termékeink nem tartalmaznak gluténszármazékot.

Laktózmentes

Nem tartalmaz laktózt, így laktózmentes étrendet követők is szedhetik.

Vegán

Nem tartalmaz semmilyen állati eredetű összetevőt ezért vegetáriánusok, vegánok is fogyaszthatják.

Sportolóknak

A termék sportolók részére kifejezetten ajánlott.

30 napos visszafizetési garancia

A bontatlan termék árát 30 napon belül visszafizetjük!*

Részletek:

*A pénzvisszafizetés bontatlan termékekre vonatkozik. A pénzvisszafizetési igény a számlázási naptól számított 30 napon belül érvényesíthető, KIVÉVE könyvek esetén, ahol 14 napon belül jelezd kérlek ilyen irányú igényedet.

Postacímünkre juttasd vissza az alábbiakat:

– A terméket eredeti csomagolásban (több darab rendelése esetén minden terméket).
– A termékkel kapott eredeti számlát.
– Egy rövid levelet, amelyben megindoklod a visszaküldést. Mi nem fogunk mérlegelni, ez a könyvelésünkhöz elengedhetetlen.
– Kérjük, hogy a csomagot ne utánvétes csomagként add fel, mert ezt nem áll módunkban átvenni, hiszen a csomag tartalma ismeretlen előttünk a felbontásig!

Székhelyünk és postacímünk: 1116 Budapest, Fehérvári út 132-144.

A beérkezéstől számított 30 napon belül, a vásárlás módjával megegyező módon fizetjük vissza a termék vételárát:
– Utánvétellel történő rendelés esetén postai úton (ún. rózsaszín csekkel) történik a visszafizetés.
– A weboldalunkon keresztül történő bankkártyás fizetés esetén átutalással történik a visszafizetés.
– Előreutalással történő fizetés esetén átutalással történik a visszafizetés.
– Ha személyesen vásároltál tőlünk, akkor kérjük, hogy fáradj be irodánkba, előzetesen értesítve ügyfélszolgálatunkat ezen a telefonszámon: +36 70 601 9999

A kiszállítási díjat nem áll módunkban visszafizetni, hiszen azt egy tőlünk független szolgáltató már teljesíttette részedre, és a visszaküldés költségét sem tudjuk átvállalni. Megértésed köszönjük!

Fontos! Csak akkor tudjuk visszafizetni a termék árát, ha a fenti pontok mindegyikének eleget tettél!

Megjegyzés: Kizárólag a közvetlenül a netamin.hu oldalról rendelt termék(ek)re vonatkozik a pénzvisszafizetési garancia. Más viszonteladóinkat nem kötelezhetjük erre, ezért a náluk vásárolt termékekre az adott viszonteladó egyéni szabályzata vonatkozik.

Vevői vélemények a(z) “Netamin Kurkumin FORTE kapszula piperinnel és gyömbérrel (OUTLET)” termékről

Oszd meg véleményed, tapasztalataid termékünkről és mi kupont küldünk cserébe!
A vélemény írásához be kell jelentkezni.