fbpx
×
Ha még 9985 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS / Foxpost
KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

Netamin Kurkumin FORTE kapszula piperinnel és gyömbérrel60 kapszula = 2 HAVI ADAG

Kurkumin forte kapszula kurkuma piperin gyömbér
  • Extra erős, színtiszta kurkuma kivonat (95% kurkuminra standardizált)
  • Piperinnel és gyömbérrel a jobb felszívódásért
  • A kurkuma támogatja az ízületek egészségét
  • A gyömbér támogatja az emésztést, segíti az ízületi mozgékonyság fenntartását
raktáron
Normál ár: 4990 Ft
Kosárba teszem

Kurkuma + fekete bors + gyömbér
3 fantasztikus gyógynövény növényi kapszulában!


A kurkuma a világ egyik leghasznosabb, legtöbb gyógyhatással rendelkező növénye. Emellett az orvostudomány egyik legtöbbet kutatott gyógynövénye is
Chris Kilham botanikus, orvosi kutató1

A kurkuma aktív hatóanyaga a kurkumin, ennek köszönhetően tudja a kurkuma olyan sokrétű módon támogatni egészségünket.

A Netamin Kurkumin FORTE kivételesen koncentrált formában tartalmazza ezt a hatóanyagot gyömbérrel és piperinnel (feketebors-kivonat) kiegészítve.

Ennek a 100%-ig növényi terméknek ez a 2 fő különlegessége:
erős, standardizált kurkuma-kivonat a felszívódását támogató piperinnel és gyömbérrel.

Mit jelent az és miért fontos, hogy standardizált kivonat?

A standardizáció azt jelenti, hogy az adott hatóanyag mennyisége mindig garantált és ellenőrzött. A sima kurkuma porok kb. 3% aktív hatóanyagot, azaz kurkumint tartalmaznak. A Netamin Kurkumin FORTE 95% kurkuminra standardizált, vagyis állandóan 95%-os a hatóanyag tartalma.

Miért olyan fontos a jó felszívódás?

A Netamin Kurkumin FORTE piperint (feketebors-kivonatot) és gyömbért is tartalmaz, melyekkel a kurkumin bizonyítottan szinergiában (együttműködésben) hatnak.

Vizsgálatok szerint a feketeborsban lévő piperin drámai módon, akár 2000 százalékkal képes növelni a kurkumin biológiai hasznosulását.2

A gyömbér a kurkumával egy családba tartozó gyógynövény. Csípős hatóanyagai, a gingerolok szintén fokozzák a kurkumin felszívódását a feketebors-kivonathoz hasonlóan. 3-4

Emellett a gingerolok maguk is hasonló hatásúak, mint a kurkumin, ezért együttes használatukkal tovább fokozhatóak a pozitív tulajdonságaik.

A Netamin Kurkumin FORTE hatónyagainak köszönhetően az alábbi területeken nyújt segítséget:

Gyulladás és oxidatív stressz csökkentése

A Netamin Kurkumin FORTE-ben található kurkumin vegyületről és gyömbérről vizsgálatokban kimutatták, hogy hatékony gyulladásgátlók, és védik a test sejtjeit az oxidatív károsodástól. 5-6 Mindkét folyamatnak – a gyulladásnak és az oxidatív sejtkárosodásnak is – szerepe van különböző betegségek, köztük a 2-es típusú cukorbetegség, a daganatos megbetegedések, Alzheimer-kór, vagy a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásában.

Ízületek védelme

A kurkuma hozzájárul az ízületek egészségéhez, segít csökkenteni a gyulladást az ízületekben és izmokban. Egy 2010-es kutatásban kurkuma alapú étrend-kiegészítőt kapott 100, térdízület-gyulladásban szenvedő ember. Nem csak a fájdalom csökkenéséről számoltak be, de könnyebben is mozgatták térdüket. Egy 2006-os kutatás szerint az ízületi gyulladás kialakulásának megakadályozásában is segítség lehet a kurkuma. 8

Az ízületek védelméről a gyömbér is gondoskodik, mivel segíti az ízületi mozgékonyság fenntartását, a reggeli ízületi merevség csökkentését.

(Megjegyzés: ezen tulajdonsága miatt került be PORC-ÍZÜLET vitamincsomagunkba is, kedvezményes áron – kattints ide, ha érdekel a csomag!)

Emésztőrendszer egészsége

Habár számos különböző emésztőrendszeri betegség okozhat kellemetlen tüneteket – pl. irritábilis bél szindróma (IBS), gyulladásos bélbetegségek (IBD), Crohn-betegség – egyvalami közös bennük: a béltraktus krónikus gyulladása. Mivel a kurkuma hatóanyaga, a kurkumin rendkívül hatékony gyulladásgátló, így nem meglepő, hogy az eddigi kutatások során ígéretes eredményeket mutat az emésztőrendszeri betegségek kiegészítő kezelésében.9-10
A kurkuma emellett májvédőként is ismert, javíthatja a májfunkciót, illetve az epe áramlását is elősegíti.

A Netamin Kurkumin FORTE másik összetevőjéről, a gyömbérről ugyancsak kimutatták már, hogy javítja az emésztést, enyhíti az emésztési problémákat (bélgörcsök, hasmenés, fájdalmas bélösszehúzódások, gázképződés), és segít fenntartani az emésztőrendszer normál funkcióját. 11-12

Összefoglalva – mit érdemes tudni a Netamin Kurkumin FORTE kapszuláról?

A Netamin Kurkumin FORTE magas hatóanyag-tartalommal és kiemelten jó biológiai hasznosulással rendelkezik. A napi adagban (1 kapszula) 300 mg 95% kurkuminra standardizált kurkuma-kivonat található, kiegészítve piperinnel és gyömbérrel a jobb felszívódás, illetve a szinergikus hatás érdekében.

1 doboz 2 hónapra elegendő adagot tartalmaz.

További információk az összetételről a RÉSZLETEK fül alatt, vagy ide kattintva.

Kiknek ajánlott a Netamin Kurkumin FORTE szedése?

A kurkuma kutatások, tapasztalatok alapján elsősorban azoknak ajánlott, akiknek…
• ízületi gyulladás, egyéb ízületi bántalmak nehezítik mindennapjaikat
• rendszeres életükben a sport és óvni szeretnék izmaikat, ízületeiket
• sérülés, vagy egyéb miatt (pl. ülőmunka) hát-, térdfájdalmaik vannak
• emésztőrendszeri, bélrendszeri panaszaik vannak
• étvágytalansággal küzdenek
• epéjük, májuk fokozott terhelésnek van kitéve
• krónikus gyulladás áll fenn szervezetükben

OGYÉI szám: 20381/2018. Ez mit jelent? Azt, hogy a termék a jogszabályi előírásoknak megfelelve be lett jelentve az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetnél, mint étrend-kiegészítő készítmény. A Netamin termékek minden esetben magas minőség-biztosítási követelmények mellett, kiváló alapanyagokból készülnek a Te egészségedért.


Termék szedésével kapcsolatos figyelmeztetés: A készítmény fogyasztása szoptatós anyáknak nem ajánlott és terhesség alatt nem szedhető az esetleges méhösszehúzó hatása miatt. Epehajtó hatása miatt epeköves betegeknek nem javasolt. Véralvadást gátló gyógyszereket szedőknél fokozhatja a vérzések kockázatát.


Természetes színeltérés előfordulhat ebben a termékben. Ahogyan a természetes növényi nyersanyagok sem “egyenszínűek”, a kapszuláink tartalmában is megfigyelhetők színbeli eltérések, variációk. Míg sok más gyártó szintetikus festékek és színezékek használatával éri el, hogy minden egyes kapszula egyformán nézzen ki, addig a Netamin termékeivel mi minden erőnkkel törekszünk a lehető legtermészetesebb megoldásokra. Ezért úgy gondoljuk, jobb, ha az összetevőket eredeti, természetes állapotukban hagyjuk – így egészségre gyakorolt pozitív hatásuk sem szenvedhet kárt.


Hivatkozások:
1 Vyas K. The Cure is in the Roots: Turmeric. J Nutr Disorders Ther 2015, 5:163.
2 Shoba G, et al. Influence of piperine on the pharmacokinetics of curcumin in animals and human volunteers. Planta Med. 1998 May;64(4):353-6
3 Ravindran, P. N. Turmeric – The Golden Spice of Life. [ed.] P. N. Ravindran, K. Nirmal Babu and K. Sivaraman. Turmeric: The Genus Curcuma. Boca Raton: CRC Press: Taylor & Francis Group, LLC, 2007, 1, pp. 1-14. ISBN-13: 978-0-8493-7034-2.
4 Tatiraju DV, Bagade VB, Karambelkar PJ, Jadhav VM, Kadam V. Natural Bioenhancers: An overview. Journal of Pharmacognosy and Phytochemistry, 2013; 2(3): 55-60.
5 Menon VP, Sudheer AR. Antioxidant and anti-inflammatory properties of curcumin. Adv Exp Med Biol. 2007;595:105-25.
6 Mashhadi NS, Ghiasvand R, Askari G, Hariri M, Darvishi L, Mofid MR. Anti-oxidative and anti-inflammatory effects of ginger in health and physical activity: review of current evidence. Int J Prev Med. 2013 Apr;4(Suppl 1):S36-42.)
7 Belcaro G., Cesarone M.R., Dugall M. et al. Efficancy and safety of Meriva(R), a curcumin-phosphatidylcholine complex, during extended administration in osteoarthritis patients. Alternative Med Rev: J Clin Therapeutic. 2010;15(4):337–344.
8 Funk JL, Oyarzo JN, Frye JB, Chen G, Lantz RC, Jolad SD, et al. Turmeric extracts containing curcuminoids prevent experimental rheumatoid arthritis. J Nat Prod. 2006 Mar;69(3):351-5.
9 Rajasekaran SA. Therapeutic potential of curcumin in gastrointestinal diseases. World J Gastrointest Pathophysiol. 2011 Feb 15;2(1):1-14.
10 Thavorn K, Mamdani MM, Straus SE. Efficacy of turmeric in the treatment of digestive disorders: a systematic review and meta-analysis protocol. Syst Rev. 2014 Jun 28;3:71.
11 Bode AM, Dong Z. The Amazing and Mighty Ginger. In: Benzie IFF, Wachtel-Galor S, editors. Herbal Medicine: Biomolecular and Clinical Aspects. 2nd edition. Boca Raton (FL): CRC Press/Taylor & Francis; 2011. Chapter 7.
12 Ghayur MN, Gilani AH. Pharmacological basis for the medicinal use of ginger in gastrointestinal disorders. Dig Dis Sci. 2005 Oct;50(10):1889-97.

Hozzászólások

Szedés

Adagolás: Felnőtteknek napi 1 kapszula, lehetőleg étkezés előtt, vagy közben.

Egyéb figyelmeztetések a termék szedésével kapcsolatban: A készítmény fogyasztása várandósoknak és szoptatós anyáknak nem ajánlott. Epehajtó hatása miatt epeköves betegeknek nem javasolt. Véralvadást gátló gyógyszereket szedőknél fokozhatja a vérzések kockázatát. Terhesség alatt nem szedhető az esetleges méhösszehúzó hatása miatt.

Hatóanyag táblázat

Hatóanyag A napi adag tartalmaz
(1 kapszula)
Kurkuma-kivonat – 95% standardizált kivonat (Curcuma Longa L. gyökértörzsből)
- ebből kurkumin
232 mg

220 mg

Gyömbér (Zingiber officinale) 50 mg
Feketebors-kivonat – 95% standardizált
kivonat (Piper Nigrum)
- ebből piperin
5 mg

4,75 mg

Összetevők:

kurkuma-kivonat (kurkuma gyökértörzsből), hidroxipropil-metil-cellulóz (kapszula), gyömbér őrlemény, feketebors-kivonat, csomósodást gátló (szilícium-dioxid).

*NRV%: Felnőttek számára ajánlott napi bevitel százaléka

Kinek ajánljuk?

Glutén-tartalmú összetevőtől mentes termékek

Bizonyos termékek tartalmazhatnak olyan összetevőket, amelyek gluténmentes étrendben nem fogyaszthatóak (mint pl. búzacsíra, búzaprotein, glutén tartalmú sörélesztő, stb.)  Ebben a kategóriában található termékeink nem tartalmaznak gluténszármazékot.

Laktózmentes

Nem tartalmaz laktózt, így laktózmentes étrendet követők is szedhetik.

Vegán

Nem tartalmaz semmilyen állati eredetű összetevőt ezért vegetáriánusok, vegánok is fogyaszthatják.

Sportolóknak

A termék sportolók részére kifejezetten ajánlott.

30 napos visszafizetési garancia

A bontatlan termék árát 30 napon belül visszafizetjük!*

Részletek:

*A pénzvisszafizetés bontatlan termékekre vonatkozik. A pénzvisszafizetési igény a számlázási naptól számított 30 napon belül érvényesíthető, KIVÉVE könyvek esetén, ahol 14 napon belül jelezd kérlek ilyen irányú igényedet.

A rendeléstől számított 30 napon belül postacímünkre juttasd vissza az alábbiakat:

– A terméket eredeti csomagolásban (több darab rendelése esetén minden terméket).
– A termékkel kapott eredeti számlát.
– Egy rövid levelet, amelyben megindoklod a visszaküldést. Mi nem fogunk mérlegelni, ez a könyvelésünkhöz elengedhetetlen.
– Kérjük, hogy a csomagot ne utánvétes csomagként add fel, mert ezt nem áll módunkban átvenni, hiszen a csomag tartalma ismeretlen előttünk a felbontásig!

Székhelyünk és postacímünk: 1116 Budapest, Fehérvári út 132-144.

A beérkezéstől számított 30 napon belül, a vásárlás módjával megegyező módon fizetjük vissza a termék vételárát:
– Utánvétellel történő rendelés esetén postai úton (ún. rózsaszín csekkel) történik a visszafizetés.
– A weboldalunkon keresztül történő bankkártyás fizetés esetén átutalással történik a visszafizetés.
– Előreutalással történő fizetés esetén átutalással történik a visszafizetés.
– Ha személyesen vásároltál tőlünk, akkor kérjük, hogy fáradj be irodánkba, előzetesen értesítve ügyfélszolgálatunkat ezen a telefonszámon: +36 70 601 9999

A visszaküldés költségét nem tudjuk átvállalni. Megértésed köszönjük!

Fontos! Csak akkor tudjuk visszafizetni a termék árát, ha a fenti pontok mindegyikének eleget tettél!

Megjegyzés: Kizárólag a közvetlenül a netamin.hu oldalról rendelt termék(ek)re vonatkozik a pénzvisszafizetési garancia. Más viszonteladóinkat nem kötelezhetjük erre, ezért a náluk vásárolt termékekre az adott viszonteladó egyéni szabályzata vonatkozik.

Vevői vélemények a(z) “Netamin Kurkumin FORTE kapszula piperinnel és gyömbérrel” termékről

Oszd meg véleményed, tapasztalataid termékünkről és mi kupont küldünk cserébe!
A vélemény írásához be kell jelentkezni. Szabályzatunkat a véleményírásról ide kattintva éred el.
  1. Éva
    2020-08-16 - 15:12

    A hatásáról még nem tudok nyilatkozni mert pár napja szedem, DE óvatosan a kapszulákkal, mert fognak! Véletlenül kiborult a doboz, és befogta az asztalterítőt, ill. a kezemet is kapszulák összeszedése közben. Erre számítson, aki megrendeli!

5140

Akik ezt a terméket vásárolták, még ezek közül is tettek a kosarukba!

Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.