fbpx Outlet
×
Ha még 8999 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS futárszolgálatos KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

Galagonya-kivonat kapszula csomag AJÁNDÉK Fokhagyma kapszulával120+30 kapszula

Termékkép
 • Ez az akciós csomag jelenleg nem elérhető. A fokhagyma kapszulát >ide kattintva<, a galagonya kapszulát >ide kattintva< találod.
 • Extra támogatás a szív- és érrendszernek a nyári hónapokra!
 • Hihetetlenül KEDVEZŐ ÁR!
 • A galagonya és a fokhagyma kivonata:
 • …hozzájárulhat a szív és a keringési rendszer normál működéséhez
 • …elősegítheti a szív megfelelő vérellátását
 • …támogathatja a normál vérnyomás és koleszterinszint fenntartását
 • Erre a termékre nem váltható be kedvezménykód! Részletek
elfogyott

Két tudományosan bizonyított hatóanyag a szív és a keringési rendszer védelméért. Fogyasztásuk kiemelten ajánlott a szervezetet megterhelő forró nyári hónapokban!

2 db Netamin Galagonya-kivonat kapszula + AJÁNDÉK Netamin Fokhagyma-kapszula (szagtalan kivonatból)! A TE MEGTAKARÍTÁSOD: 1490 FT!

Nyáron kiemelt figyelmet érdemel a szív- és érrendszer egészsége!

Nyáron kiemelt figyelmet érdemel a szív- és érrendszer egészsége!A hosszú tél és szeszélyes tavasz után alig várjuk a nyarat, a jó időt. Ezek a hónapok legfőképpen a pihenésről, lassításról és feltöltődésről szólnak, legalábbis erről kellene, hogy szóljanak. Sajnos sokan ilyenkor sem akarnak vagy tudnak visszavenni a rohanó hétköznapok tempójából és ez a nyári kánikulával együtt akár végzetes párosítás is lehet…

A nyári meleg az egészséges szervezetet is gyakran próbára teszi, a vérnyomásproblémákkal vagy szívbetegséggel küzdők pedig még nagyobb veszélynek vannak ilyenkor kitéve.

 • a hőségben kitágulnak az erek, a szív fokozott munkavégzésre kényszerül
 • a rugalmatlan, elmeszesedett erek nehezebben tágulnak, ez keringési zavarhoz vezethet
 • a vérnyomás túlzott csökkenése vagy ingadozása szédülést, álmosságot, ájulást okozhat
 • a fokozott folyadékvesztés a vér besűrűsödésével jár, ez elősegíti a vérrögképződést
 • a szívritmuszavarok az ionháztartás felborulása miatt gyakoribbá, súlyosabbá válhatnak

A fentiek hatására növekedhet a szívinfarktus, stroke, trombózis és embólia kockázata.

HOGYAN ÓVHATOD SZÍV- ÉS ÉRRENDSZERED EGÉSZSÉGÉT A NYÁRI HŐSÉGBEN? KATTINTS IDE, OLVASD EL A TANÁCSAINKAT!

GALAGONYA ÉS FOKHAGYMA: A LEGJOBB SZÍV- ÉS ÉRVÉDŐ PÁROS

A természetgyógyászatban léteznek évezredek óta ismert és nagy sikerrel használt szív- és érvédő gyógynövények. A galagonya és a fokhagyma a legnépszerűbbek közé tartozik, ráadásul számos tudományos kutatásban is bizonyították már a szív- és érrendszerre gyakorolt pozitív hatásaikat.

A két gyógynövény közös célt szolgál, de eltérő hatásmechanizmusok révén. Egyedülálló hatóanyagaiknak köszönhetően kiválóan kiegészítik egymást, és együtt átfogó védelmet nyújtanak.

Netamin Galagonya-kivonat kapszula 400 mg

A tradicionális népi gyógyászat egyik leggyakrabban alkalmazott szívgyógyszere a galagonya (Crataegus sp.). Értékes hatóanyagok tárháza, melyek közül legfontosabbak az oligomer proantocianidinek (OPC-k) és a flavonoidok (pl. vitexin, rutin, hiperozid, kvercetin).1

Klinikai vizsgálatok alapján a galagonya-kivonat jótékony hatással lehet a szív és a vérerek egészségére is: növelheti a szív koszorúereinek vérellátását, fokozhatja a szívizom összehúzódó képességét, támogathatja a koleszterin- és vérzsírszint szabályozását, valamint az egészséges vérnyomás fenntartását.1-5

Mindemellett antioxidáns hatóanyagai révén hozzájárulhat a szívizom és a vérerek sejtjeinek oxidatív stresszel szembeni védelméhez is.6-8 Németországban legalább húszféle, galagonyát tartalmazó szívgyógyszert forgalmaznak és a német kormány megbízásából létrejött szakértői bizottság, a Commission E ajánlja például szívelégtelenség kiegészítő kezelésére.

A termék napi adagja (2 kapszula) 800 mg galagonya-kivonatot tartalmaz.

Netamin Fokhagyma-kapszula (szagtalan kivonatból) 1490 Ft helyett AJÁNDÉK!

Netamin Fokhagyma tabletta a szív-és érrendszer egészségéértA fokhagyma (Allium sativum) az amarilliszfélék családjába tartozó növényfaj. Kr. e. 3000 óta használják fűszerként és gyógynövényként egyaránt. Fő hatóanyaga az ízét és illatát meghatározó összetevője, az allicin, amely a világ egyik legerősebb antioxidánsa.

Klinikai vizsgálatok alapján a fokhagyma kivonata hozzájárulhat a szív- és érrendszer egészséges működéséhez. Egy 2008-as tanulmány 24 korábbi kutatás eredményeit elemezte együttesen és arra jutott, hogy a fokhagyma szignifikáns mértékben csökkenti a szisztolés és diasztolés vérnyomást.9 Egy 2016-os tanulmány 20 vizsgálat eredményét elemezte és ugyanerre a megállapításra jutott.10

Egy 2013-as tanulmány 39 kísérlet eredményeit elemezte együttesen és arra jutott, hogy a fokhagyma hatékonyan, átlagosan 11-23 mg/dl-rel csökkenti a teljes koleszterin és 3-15 mg/dl-rel a „rossz” (LDL) koleszterin szintjét a magas koleszterinszinttel rendelkezőknél – legalább 2 hónapig történő szedés esetén.11 Természetes vérhígító, csökkentheti a vérrögképződés kockázatát.12 Egy négy éves kutatásban lassította az érelmeszesedés folyamatát.13

A termék napi adagja (1 kapszula) 10 mg 100:1 arányú fokhagyma-kivonatot tartalmaz, ami 1000 mg friss fokhagymának felel meg. Allicin-tartalom: 7,2 mg.

Milyen esetekben ajánlott a galagonya- és fokhagyma-kivonat szedése?

A két gyógynövényt hagyományosan az alábbi problémák kiegészítő kezelésére használják:

 • Magas vérnyomás
 • Vérkeringési problémák
 • Érelmeszesedés
 • Szívritmuszavar
 • Magas koleszterinszint
 • Fokozott vérrögképződési hajlam
 • Szívelégtelenség

NAGYON FONTOS: Ha magas vérnyomással, vagy bármilyen egyéb szív- és érrendszeri betegséggel diagnosztizáltak, esetleg gyógyszeres kezelés alatt is állsz, akkor a galagonya és fokhagyma használatát beszéld meg kezelőorvosoddal! Ne kezdj semmilyen étrend-kiegészítő szedésébe orvosod beleegyezése nélkül!

A galagonya- és fokhagyma-kivonat szedése segíthet az erős mentális vagy fizikai stressz, illetve a nyári hőség szív- és érrendszerre gyakorolt negatív hatásai elleni védelemben is. Ha szeretnéd elkerülni a szív- és érrendszeri problémák kialakulását, ez a párosítás a neked való!


Az “Akció” kategóriába tartozó termékekre nem váltható be kedvezménykupon. Köszönjük a megértést!
A kuponbeváltási szabályokról részletesen ide kattintva olvashatsz.


Hivatkozások
1 Wu J, Peng W, Qin R, et al. Crataegus pinnatifida: chemical constituents, pharmacology, and potential applications. Molecules. 2014;19(2):1685-1712.
2 Wang T, An Y, Zhao C, et al. Regulation effects of Crataegus pinnatifida leaf on glucose and lipids metabolism. J Agric Food Chem. 2011;59(9):4987-4994.
3 Zapatero JM. Selections from current literature: effects of hawthorn on the cardiovascular system. Fam Pract. 1999;16(5):534-538.
4 Cloud AME, Vilcins D, McEwen BJ. The effect of hawthorn (Crataegus spp.) on blood pressure: a systematic review. Adv. Integr. Med 2019.
5 Nazhand A, Lucarini M, Durazzo A, et al. Hawthorn (Crataegus spp.): An Updated Overview on Its Beneficial Properties. Forests. 2020;11;564.
6 Li P, Wang J, Lu S, et al. Protective effect of hawthorn leaf procyanidins on cardiomyocytes of neonatal rats subjected to simulated ischemia-reperfusion injury. Chin J Chin Mater Med (Chin) 2009;34:96–99.
7 Chang WT, Dao J, Shao ZH. Hawthorn: potential roles in cardiovascular disease. Am J Chin Med. 2005;33(1):1-10.
8 Wu M, Liu L, Xing Y, et al. Roles and Mechanisms of Hawthorn and Its Extracts on Atherosclerosis: A Review. Front Pharmacol. 2020;11:118.
9 Ried K, Frank OR, Stocks NP, et al. Effect of garlic on blood pressure: a systematic review and meta-analysis. BMC Cardiovasc Disord. 2008;8:13.
10 Ried K. Garlic Lowers Blood Pressure in Hypertensive Individuals, Regulates Serum Cholesterol, and Stimulates Immunity: An Updated Meta-analysis and Review. J Nutr. 2016;146(2):389S-396S.
11 Ried K, Toben C, Fakler P. Effect of garlic on serum lipids: an updated meta-analysis. Nutr Rev. 2013;71(5):282-299.
12 Mikaili P, Maadirad S, Moloudizargari M, et al. Therapeutic uses and pharmacological properties of garlic, shallot, and their biologically active compounds. Iran J Basic Med Sci. 2013;16(10):1031-1048.
13 Koscielny J, Klüssendorf D, Latza R, et al. The antiatherosclerotic effect of Allium sativum. Atherosclerosis. 1999;144(1):237-249.

Hozzászólások

Szedés

Napszak: Mit vegyél be?
Reggeli után: 1 Netamin Galagonya-kivonat kapszula, bő folyadékkal, egészben lenyelve.
Ebéd közben: 1 db Netamin Fokhagyma kapszula
Vacsora után: 1 Netamin Galagonya-kivonat kapszula, bő folyadékkal, egészben lenyelve.

Hatóanyag táblázat

Netamin Galagonya-kivonat kapszula 400 mg

Hatóanyag A napi adag tartalmaz
(2 kapszula)
NRV%*
Galagonya kivonat
(Crataegus pinnatifida)
levélből, 5% flavonoidtartalom
800 mg -

Netamin Fokhagyma-kapszula

Hatóanyag A napi adag tartalmaz (egy lágyzselatin kapszula) NRV%
Fokhagyma olaj
(100:1 kivonat)

Allicin-tartalom

10 mg

7,2 mg

-

*NRV%: Felnőttek számára ajánlott napi bevitel százaléka

Kinek ajánljuk?

Szívbarát

Szedése szív-és érrendszeri betegségekkel küzdőknek kifejezetten ajánlott.

30 napos visszafizetési garancia

A bontatlan termék árát 30 napon belül visszafizetjük!*

Részletek:

*A pénzvisszafizetés bontatlan termékekre vonatkozik. A pénzvisszafizetési igény a számlázási naptól számított 30 napon belül érvényesíthető, KIVÉVE könyvek esetén, ahol 14 napon belül jelezd kérlek ilyen irányú igényedet.

A rendeléstől számított 30 napon belül postacímünkre juttasd vissza az alábbiakat:

– A terméket eredeti csomagolásban (több darab rendelése esetén minden terméket).
– A termékkel kapott eredeti számlát.
– Egy rövid levelet, amelyben megindoklod a visszaküldést. Mi nem fogunk mérlegelni, ez a könyvelésünkhöz elengedhetetlen.
– Kérjük, hogy a csomagot ne utánvétes csomagként add fel, mert ezt nem áll módunkban átvenni, hiszen a csomag tartalma ismeretlen előttünk a felbontásig!

Székhelyünk és postacímünk: 1116 Budapest, Fehérvári út 132-144.

A beérkezéstől számított 30 napon belül, a vásárlás módjával megegyező módon fizetjük vissza a termék vételárát:
– Utánvétellel történő rendelés esetén postai úton (ún. rózsaszín csekkel) történik a visszafizetés.
– A weboldalunkon keresztül történő bankkártyás fizetés esetén átutalással történik a visszafizetés.
– Előreutalással történő fizetés esetén átutalással történik a visszafizetés.
– Ha személyesen vásároltál tőlünk, akkor kérjük, hogy fáradj be irodánkba, előzetesen értesítve ügyfélszolgálatunkat ezen a telefonszámon: +36 70 601 9999

A kiszállítási díjat nem áll módunkban visszafizetni, hiszen azt egy tőlünk független szolgáltató már teljesíttette részedre, és a visszaküldés költségét sem tudjuk átvállalni. Megértésed köszönjük!

Fontos! Csak akkor tudjuk visszafizetni a termék árát, ha a fenti pontok mindegyikének eleget tettél!

Megjegyzés: Kizárólag a közvetlenül a netamin.hu oldalról rendelt termék(ek)re vonatkozik a pénzvisszafizetési garancia. Más viszonteladóinkat nem kötelezhetjük erre, ezért a náluk vásárolt termékekre az adott viszonteladó egyéni szabályzata vonatkozik.

Vevői vélemények a(z) “Galagonya-kivonat kapszula csomag AJÁNDÉK Fokhagyma kapszulával” termékről

Oszd meg véleményed, tapasztalataid termékünkről és mi kupont küldünk cserébe!
A vélemény írásához be kell jelentkezni.
  Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.