fbpx
×
Ha még 9985 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS / Foxpost
KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

Férfierő vitamincsomag klimax esetére1 havi adag

Férfierő vitamincsomag klimax esetére
  • Komplex termékcsomag a férfiklimax tüneteinek enyhítésére
  • 3 természetes táplálékkiegészítő a férfi szervezet optimális működéséhez
  • Ginzeng a szellemi és fizikai teljesítőképességért
  • Ashwagandha a hangulat szabályozására
  • Xerex az egészséges szexuális élményekhez, a tesztoszteron fokozására
raktáron
Normál ár: 11860 Ft
Kedvezményes ár: 10490 Ft
A te megtakarításod:-1370 Ft (12%)
Kosárba teszem

Férfiklimax? Létezik olyan?

Nagyon is!

Minden jel arra utal, hogy a férfiak sem immunisak az életkor előrehaladtával bekövetkező hormonális változásokra. A klimax tehát nem csak a nőket érinti! Sokan csak ‘kapuzárási pánik’ néven emlegetik, de valójában ez nagyon is komoly élettani helyzet.

A 40 év feletti férfiak egyharmadát érintheti hazánkban a férfi klimax, amely fizikai, szellemi és szexuális teljesítménycsökkenéssel jár együtt. Ennek ellenére ezzel a problémával a közgondolkodás és a tudomány is csak mostanában kezdett el komolyan foglalkozni.

Nyomott, rossz hangulatod van?

Erőtlennek érzed magad és cserbenhagy a memóriád?

Nem vagy a régi az ágyban?

Segítünk!

Szakértőink összeállítottak egy egyedülálló termékcsomagot gyógynövények és vitaminok felhasználásával, speciálisan férfiklimax esetére. Olyan természetes és hatásos táplálékkiegészítőket tartalmaz, melyek a 40 év feletti férfiak fizikai, szellemi és szexuális teljesítőképességét képesek javítani.

Mi az a férfiklimax?

Korábban megoszlottak a vélemények arról, hogy egyáltalán létezik-e férfi klimax, vagy sem. Ma már biztosan tudjuk: a változókor kellemetlen tüneteivel az „erősebbik nem” tagjainak is meg kell küzdenie.

A férfiklimax (andropauza) oka, a nőkhöz hasonlóan, a hormonháztartás változása, borulása. Ahogy múlnak az évek, a herék egyre kevesebb tesztoszteront termelnek. Ez a csökkenés sokkal lassabb és fokozatosabb, mint a nők ösztrogénszintjének hirtelen, átlagosan 5-7 év alatt bekövetkező zuhanása. Ezért a férfi változásának tünetei is kevésbé feltűnőek, ráadásul egyénenként változnak.

Mikor jelentkezik a férfiklimax és mik a tünetei?

A férfi klimax 40-45 éves korban jelentkezhet. A tesztoszteronszint ugyanis ekkor kezd drasztikusan csökkenni a férfi szervezetében: átlagosan évente 1-2 százalékkal.

A tesztoszteronszint csökkenésével egyidejűleg nagyon sok férfi tapasztalja az alábbi tüneteket:

• Fáradtság, bágyadtság
• Fizikai gyengeség, izomerő csökkenése
• Általános gyengeség, az aktivitás csökkenése
• Alvászavarok, vagy nagyobb alvásigény
• Fokozott izzadás
• Depresszió, hangulatzavarok
• Szexuális problémák (nemi vágy csökkenése, potenciazavarok)

A rossz életmódbeli szokások, betegségek (dohányzás, elhízás, cukorbetegség) csak tovább ronthatnak a helyzeten.

A férfiak hajlamosak legyinteni az enyhébb panaszokra és intő jelekre. Ha felfigyelnek is rájuk, akkor sem lépnek: nem kezdik el a megelőzést vagy kezelést. Felmérések bizonyítják: a férfiak jelentősen kevesebbet törődnek egészségükkel, és sokkal kevésbé hajlandóak természetes módszereket bevetni vagy orvoshoz fordulni, mint a nők. Pedig a férfiklimax is olyan probléma, ami egy kis odafigyeléssel könnyedén kezelhető – életmódváltással és természetes étrend-kiegészítőkkel.

Éppen ezért fontos, hogy MINDEN férfi aktívan és tudatosan cselekedjen, és időben felvegye a küzdelmet a férfiklimax tünetei ellen!

A férfiklimax tüneteit tapasztalod magadon? Van természetes megoldás!

Légy te is tudatos férfi, és használd ki a természet bölcsességét! Add meg a szervezetednek a kirobbanó fizikai, szellemi és szexuális teljesítményhez szükséges segítséget a Netamin Férfierő Csomaggal! Szakértők által összeállított gyógynövény és vitamin-tartalmú termékek férfi klimax esetére, egy kedvező árú csomagban!

Mit tartalmaz a Netamin Férfierő csomag klimax esetére?

Xerex for men - potenciatabletta férfiaknakXerex for men (37 tabletta):

A Xerex egy komplex étrend-kiegészítő, ami kifejezetten a férfiaknak készült az egészséges szexuális élményekhez. Összesen 11 összetevőből áll, melyek között gyógynövények, vitaminok és nyomelemek egyaránt megtalálhatók. A Xerex ereje a természet bölcsességében, az egyes összetevők több ezer éves felhasználási hagyományában rejlik, amit a modern amerikai kutatás-fejlesztés vívmányaival ötvöz. Az egyes összetevők hatásossága már önmagában is nagy eredményt ér el, a Xerex azonban a szinergia törvényének kiaknázásával válik férfiak millióinak titkos fegyverévé.

A Xerex egyik fő hatóanyaga a Maca gyökér, ami erősíti és stimulálja a libidót. Szexuális serkentő, javítja a potenciát. Férfiak számára energiát, erőt és kitartást ad.1-2-3 Másik hatóanyaga, a Ginkgo Biloba, bizonyítottan javítja a vérkeringést és egyes kutatási eredmények szerint segíthet az erekciós zavarok megszüntetésében.4-5

Egyéb összetevői közül a cink hozzájárul a vér normál tesztoszteron-szintjének fenntartásához, a B12-vitamin hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, a Sarsaparilla,6 a ginzeng, a tokoferol7 és a fűrészpálma8 fokozza a tesztoszteron szintjét, az L-arginin pedig kutatások alapján potencianövelő hatással bír, illetve csökkentheti az erekciós zavarokat.9

BŐVEBBEN a Xerex for men-ről

Netamin Ginzeng 250 mg (40 tabletta):

A ginzeng évezredek óta használt keleti gyógynövény, őshazájában az “élet gyökerének” nevezik. A szibériai ginzeng (Eleutherococcus senticosus, vagy más néven Acanthopanax senticosus) egy Távol- Keleten őshonos cserje. Adaptogén növény, tehát olyan anyag, ami fokozza a szervezet megterhelésekkel szembeni alkalmazkodó képességét, többek között segít a fizikai és érzelmi stressz kivédésében.

A tudomány számos területen vizsgálta már a ginzeng hatását, például az immunrendszer stimulálása10-11, a szellemi tevékenység és a fizikai teljesítőképesség javítása12-13-14, a fáradtság, kimerültség csökkentése15-16. Mindezek alapján a ginzeng használata különösen javasolt fáradtság, kimerültség fennállásakor, illetve nagyobb fizikai vagy szellemi megterhelések esetén. Kiváló segítség lehet a férfiklimax által okozott teljesítménycsökkenés ellensúlyozására, a férfi szervezet energizálására.

BŐVEBBEN a Netamin Ginzeng 250 mg-ról

Netamin Ashwagandha kapszula 250 mgNetamin Ashwagandha kapszula 250 mg (60 kapszula)

Az Ashwagandha a férfi klimax okozta rossz közérzet és hangulati problémák javításában segíthet. Indiában és Délkelet-Ázsiában honos növény, aminek gyökerét az ősi indiai gyógyászatban több mint 4000 éve nagy becsben tartják.

Az Ashwagandha adaptogén gyógynövény, ami azt jelenti, hogy hatóanyagaival segíthet a szervezetnek a fizikai vagy mentális stresszhez való alkalmazkodásban. Hozzájárulhat a mentális és fizikai jóllét fenntartásához, segíthet a mentális egyensúly és érzelmi stabilitás fenntartásában, támogathat idegi feszültség idején, valamint támogathatja az elalvást és az optimális relaxációt.

Klinikai vizsgálatokban sikerrel alkalmazták szorongás, stressz és depressziós tünetek kezelésére is. Egy 2 hónapig tartó vizsgálatban a növény átlagosan 69%-kal csökkentette a szorongást és az álmatlanságot, míg a hatóanyagmentes placebo csak 11%-kal.17 A depressziót átlagosan 79%-kal csökkentette, míg a placebo csak 10%-kal. Egy másik vizsgálat szerint az Ashwagandha olyan hatásos depresszió és szorongás esetén, mint a lorazepám- és imipramin-tartalmú antidepresszáns gyógyszerek!18

Mindemellett kutatások azt is kimutatták, hogy az Ashwagandha növelheti a tesztoszteronszintet.19,20

BŐVEBBEN a Netamin Ashwagandha 250 mg-ról

Nyerd vissza férfierődet!

Rendeld meg MOST a Férfierő vitamincsomagot klimax esetére kedvezményes áron!

A ginzeng tabletta szedésével kapcsolatos figyelmeztetés: magas vérnyomás esetén nem javasolt, befolyással lehet a vércukor szintre. Adaptogén hatása miatt fogyasztása 6 hétnél tovább nem javasolt!


Hivatkozások:

1 Gonzales GF et al. Effect of Lepidium meyenii (MACA) on sexual desire and its absent relationship with serum testosterone levels in adult healthy men. Andrologia. 2002 Dec;34(6):367-72.
2 Stone, M et al. A pilot investigation into the effect of maca supplementation on physical activity and sexual desire in sportsmen. J Ethnopharmacol. 2009; 126(3): 574-6
3 Zenico, T et al. Subjective effects of Lepidium meyenii (Maca) extract on well-being and sexual performances in patients with mild erectile dysfunction: a randomised, double-blind clinical trial. Andrologia. 2009; 41(2): 95-9
4 Sohn M, Sikora R. Ginkgo biloba extract in the therapy of erectile dysfunction. J Sex Educ Ther. 1991;17:53-61.
5 Yeh, Kuei-Ying, et al. “GB extract treatment increases noncontact erections in rats: role of the bed nucleus of the stria terminalis and the medial preoptic area.” Psychopharmacology 210.4 (2010): 585-590.
6 Phyllis A. Balch. Prescription for Herbal Healing, 119-120, 2002.
7 Umeda et al. Effect of Vitamin E on Function of Pituitary-Gonadal Axis in Male Rats and Human Subjects. Endocrinologia Japonica Vol. 29 (1982) No. 3 P 287-292
8 Di Silverio, F et al. Effects of long-term treatment with Serenoa repens on the concentrations and regional distribution of androgens and epidermal growth factor in benign prostatic hyperplasia. Prostate. 1998; 37(2): 77-83
9 Chen J, Wollman Y, Chernichovsky T, Iaina A, Sofer M, Matzkin H. Effect of oral administration of high-dose nitric oxide donor L-arginine in men with organic erectile dysfunction: results of a double-blind, randomized, placebo-controlled study. BJU Int. 1999 Feb;83(3):269-73.
10 Szołomicki J, Samochowiec L, Wójcicki J, Droździk M. The influence of active components of Eleutherococcus senticosus on cellular defence and physical fitness in man. Phytother Res. 2000 Feb;14(1):30-5.
11 Bohn B, Nebe CT, Birr C. Flow-cytometric studies with eleutherococcus senticosus extract as an immunomodulatory agent. Arzneimittelforschung. 1987 Oct;37(10):1193-6.
12 Winther K, Ranlov C, Rein E, et al. Russian root (Siberian ginseng) improves cognitive functions in middle-aged people, whereas Ginkgo biloba seems effective only in the elderly. J Neurological Sci. 1997;150:S90
13 Goulet ED, Dionne IJ. Assessment of the effects of eleutherococcus senticosus on endurance performance. Int J Sport Nutr Exerc Metab. 2005;15(1):75-83.
14 Bucci LR. Selected herbals and human exercise performance. Am J Clin Nutr. 2000;72(suppl):624S-636S.
15 Kuo J et al. The effect of eight weeks of supplementation with Eleutherococcus senticosus on endurance capacity and metabolism in human. Chin J Physiol. 2010 Apr 30;53(2):105-11.
16 Asano K et al. Effect of Eleutherococcus senticosus extract on human physical working capacity. Planta Med. 1986 Jun;(3):175-7.
17 Chandrasekhar K, Kapoor J, Anishetty S. A prospective, randomized double-blind, placebo-controlled study of safety and efficacy of a high-concentration full-spectrum extract of ashwagandha root in reducing stress and anxiety in adults. Indian J Psychol Med. 2012 Jul;34(3):255-62.
18 Bhattacharya SK, Bhattacharya A, Sairam K, et al. Anxiolytic-antidepressant activity of Withania somnifera glycowithanolides: an experimental study. Phytomedicine. 2000 Dec;7(6):463-9.
19 Wankhede S, Langade D, Joshi K, et al. Examining the effect of Withania somnifera supplementation on muscle strength and recovery: a randomized controlled trial. J Int Soc Sports Nutr. 2015 Nov 25;12:43.
20 Ambiye VR, Langade D, Dongre S, et al. Clinical Evaluation of the Spermatogenic Activity of the Root Extract of Ashwagandha (Withania somnifera) in Oligospermic Males: A Pilot Study. Evid Based Complement Alternat Med. 2013;2013:571420.

Hozzászólások

Szedés

Időszak: Mit vegyél be a Netamin Férfierő vitamincsomagból?
Reggeli előtt: 2 db Ashwagandha kapszula
Reggeli és ebéd között: 1 db Netamin Ginzeng 250mg tabletta*
Ebéd és vacsora között: 2 db Xerex for men tabletta 1 hétig, majd 1 db Xerex for men tabletta a hónap végéig

*Kiemelten megterhelő időszakban az adag napi 2 tablettára is növelhető (reggeli után, ebéd után).

Hatóanyag táblázat

Xerex for men hatóanyag-táblázata:

Hatóanyag A napi adag tartalmaz (egy tabletta) NRV%
Niacin 25 mg 156%
B12-vitamin 25 mcg 1000%
E-vitamin 5 mg 42%
Cink 15 mg 150%
Ginkgo Biloba 150 mg -
Fűrészpálma 75 mg -
Szibériai ginzeng 50 mg -
Zab- kivonat 50 mg -
L- arginin 10 mg -
Maca 10 mg -
Sarsaparilla 1 mg -

Netamin Ginzeng 250mg hatóanyag-táblázata:

Hatóanyag A napi adag tartalmaz (egy tabletta) NRV%
Ginzeng (porított) 250 mg -

Netamin Ashwagandha hatóanyag-táblázata:

Hatóanyag A napi adag tartalmaz (1 kapszula) NRV%
Ashwagandha (Withania somnifera) gyökérpor 250 mg -

*NRV%: Felnőttek számára ajánlott napi bevitel százaléka

Kinek ajánljuk?

Férfiaknak ajánlott

A férfi egészséget támogató, gyógynövény és vitamin tartalmú készítmények. Fejlesztésük speciálisan a férfiak szervezetéhez, egészségügyi problémáihoz igazodott.

Glutén-tartalmú összetevőtől mentes termékek

Bizonyos termékek tartalmazhatnak olyan összetevőket, amelyek gluténmentes étrendben nem fogyaszthatóak (mint pl. búzacsíra, búzaprotein, glutén tartalmú sörélesztő, stb.)  Ebben a kategóriában található termékeink nem tartalmaznak gluténszármazékot.

Laktózmentes

Nem tartalmaz laktózt, így laktózmentes étrendet követők is szedhetik.

30 napos visszafizetési garancia

A bontatlan termék árát 30 napon belül visszafizetjük!*

Részletek:

*A pénzvisszafizetés bontatlan termékekre vonatkozik. A pénzvisszafizetési igény a számlázási naptól számított 30 napon belül érvényesíthető, KIVÉVE könyvek esetén, ahol 14 napon belül jelezd kérlek ilyen irányú igényedet.

A rendeléstől számított 30 napon belül postacímünkre juttasd vissza az alábbiakat:

– A terméket eredeti csomagolásban (több darab rendelése esetén minden terméket).
– A termékkel kapott eredeti számlát.
– Egy rövid levelet, amelyben megindoklod a visszaküldést. Mi nem fogunk mérlegelni, ez a könyvelésünkhöz elengedhetetlen.
– Kérjük, hogy a csomagot ne utánvétes csomagként add fel, mert ezt nem áll módunkban átvenni, hiszen a csomag tartalma ismeretlen előttünk a felbontásig!

Székhelyünk és postacímünk: 1116 Budapest, Fehérvári út 132-144.

A beérkezéstől számított 30 napon belül, a vásárlás módjával megegyező módon fizetjük vissza a termék vételárát:
– Utánvétellel történő rendelés esetén postai úton (ún. rózsaszín csekkel) történik a visszafizetés.
– A weboldalunkon keresztül történő bankkártyás fizetés esetén átutalással történik a visszafizetés.
– Előreutalással történő fizetés esetén átutalással történik a visszafizetés.
– Ha személyesen vásároltál tőlünk, akkor kérjük, hogy fáradj be irodánkba, előzetesen értesítve ügyfélszolgálatunkat ezen a telefonszámon: +36 70 601 9999

A visszaküldés költségét nem tudjuk átvállalni. Megértésed köszönjük!

Fontos! Csak akkor tudjuk visszafizetni a termék árát, ha a fenti pontok mindegyikének eleget tettél!

Megjegyzés: Kizárólag a közvetlenül a netamin.hu oldalról rendelt termék(ek)re vonatkozik a pénzvisszafizetési garancia. Más viszonteladóinkat nem kötelezhetjük erre, ezért a náluk vásárolt termékekre az adott viszonteladó egyéni szabályzata vonatkozik.

Vevői vélemények a(z) “Férfierő vitamincsomag klimax esetére” termékről

Oszd meg véleményed, tapasztalataid termékünkről és mi kupont küldünk cserébe!
A vélemény írásához be kell jelentkezni. Szabályzatunkat a véleményírásról ide kattintva éred el.

    Akik ezt a terméket vásárolták, még ezek közül is tettek a kosarukba!

    Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.