fbpx
×
Ha még 9985 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS / Foxpost
KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

Csontok Egészsége csomag Hölgyeknek1 havi adag

 • Erős és egészséges csontok minden életkorban!
 • Komplex összeállítás csont-támogató tápanyagokból
 • Az 5 legfontosabb hatóanyag egy csomagban, kedvezményes áron:
 • Organikus kalcium, szerves cink, magnézium, C-vitamin és D-vitamin
 • Harcolj a csontritkulás ellen helyes életmóddal, táplálkozással és étrend-kiegészítéssel!
raktáron
Normál ár: 7069 Ft
Állandó csomagkedvezménnyel: 6370 Ft
A te megtakarításod:-699 Ft (10%)
Kosárba teszem

A törődés minden életkorban kijár a csontoknak! Legyél Te is „csont-tudatos”!

Az egészséges, boldog élethez vezető út tudatossággal van kirakva: állandóan jelen kell lennie, legyen szó táplálkozásról, életmódról vagy étrend-kiegészítésről. Ahhoz, hogy csontrendszered még nyugdíjas éveidre is erős, stabil maradjon „csont-tudatosnak” kell lenned!

A sportolást, a sétát vagy az egészen hétköznapinak számító és ezerszer ismételt mozdulatokat maguktól értetődőnek vesszük – egészen addig, míg egyszer csak el nem veszítjük a fájdalommentes és könnyed mozgás szabadságát.

Ha TE is szeretnél csont-tudatos lenni és harcolni a veszélyes csontleépülés ellen…

✔️ Változtass az életmódodon! Ne dohányozz, ne fogyassz alkoholt, tölts naponta legalább fél órát a szabadban, és végezz rendszeresen csonterősítő testmozgást! Szakértők szerint heti 2-3 alkalommal végzett 45-60 perc aerob mozgás (pl. séta, kerékpározás, úszás) és heti 2-3 alkalommal végzett 10-20 perc súlyzós edzés már elegendő a csontsűrűség növeléséhez.

✔️ Táplálkozz változatosan és egészségesen! Kutatások szerint a közismert mediterrán diéta még a csontritkulás megelőzésében is segít! Ez sok zöldséget, gyümölcsöt, magokat, babot és borsót, teljes kiőrlésű gabonákat, olívaolajat és halat tartalmaz. A vörös húsok fogyasztása havonta 1 alkalomra, egyéb húsoké hetente 1 alkalomra korlátozódik.

✔️ Pótold a legfontosabb csontépítő tápanyagokat! Köztudott, hogy a csontok alapvető építőeleme a kalcium, de ez még nem elég: magnéziumra, C- és D-vitaminra, cinkre is szükséged van. A vitaminok és ásványi anyagok pótlása pusztán táplálkozással azonban nem olyan egyszerű – ezért állítottuk össze a Netamin Csontok Egészsége Hölgyeknek csomagot!

Netamin Csontok Egészsége Hölgyeknek csomag: az 5 legfontosabb hatóanyag a csontok számára

A csontok élnek és folyamatosan megújulnak azután is, amikor már nem nőnek tovább. Speciális sejtek (oszteoblasztok) termelik a csontszövetet és tápanyagokra van szükségük, hogy munkájukat végezni tudják.

Bizonyított tény, hogy helyes életmóddal és a megfelelő tápanyagok bevitelével akár felére csökkenthető a csontritkulás kockázata.1

A Netamin Csontok Egészsége Hölgyeknek csomagban az egészséges csontok építéséhez és fenntartásához szükséges legfontosabb vitaminokat és ásványi anyagokat tettük bele! A napi adag tartalma:

 • 500 mg organikus kalcium
 • 266 mg szerves magnézium
 • 10 mg szerves cink
 • 2000 NE D-vitamin
 • 1000 mg nyújtott felszívódású C-vitamin csipkebogyóval és bioflavonoidokkal

A csomagban található összetevők közül…:
… a kalcium, magnézium és cink szükséges a normál csontozat, fogazat fenntartásához.
… a D-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához, a vér normál kalciumszintjének, az egészséges csontozat és a normál fogazat fenntartásához.
… a C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez és ezen keresztül a normál csontozat és fogazat fenntartásához.
… a bioflavonoidok kutatások szerint segíthetik a csontvesztéssel szembeni védelmet, hatással lehetnek a csontanyagcserére.2-4

Ezekről a vitaminokról és ásványi anyagokról tudományos vizsgálatok igazolták, hogy segítenek megelőzni a csontok tömegének csökkenését, a csontszilárdság gyengülését és a csonttöréseket, illetve fontos szerepet játszanak az erős, egészséges csontsűrűség fenntartásában.5-9

A normál csontozat fenntartásához szükséges tápanyagok rendszeres pótlása nemcsak a csontritkulás megelőzésében, hanem annak kiegészítő kezelésében is kulcsfontosságú.10

A Netamin Csontok Egészsége Hölgyeknek csomag komplex módon támogatja a csontok életen át tartó egészségét, hogy Te is fájdalmak nélkül, önfeledten élvezhesd a mozgás szabadságát! A négy különböző termék (összesen 5-féle hatóanyaggal) ebben a csomagban 5378 Ft helyett csak 4995 FT!

3 gyakori tévhit a csontritkulással kapcsolatban

1. TÉVHIT: A csontritkulás a nők és idősek betegsége
AZ IGAZSÁG: Az ötven év feletti nők esetében minden harmadik, míg férfiak esetében minden ötödik csonttörés a csontritkulással van összefüggésben. A csonttömeg 30 éves korra éri el a maximumát és ezután az életkor előrehaladtával egyre gyorsabban hanyatlik.

2. TÉVHIT: Ha sok kalciumot fogyasztasz, nincs miért aggódnod
AZ IGAZSÁG: A kalcium valóban nélkülözhetetlen az egészséges csontokhoz, de önmagában nem elegendő, hiszen a kalcium felszívódását segítő, illetve egyéb csontépítő tápanyagokra is szükséged van – és a helyes életmódról sem szabad megfeledkezned!

3. TÉVHIT: A csontritkulás annyira nem is komoly betegség
AZ IGAZSÁG: A csontritkulás az életminőséget jelentősen korlátozó betegség, ami fájdalmas, akár életveszélyes csonttörésekkel és egyéb szövődményekkel járhat. Ráadásul alattomos tud lenni, mert kezdetben semmilyen klinikai tünetet nem okoz, sokszor csak egy törés után derül rá fény.

Csontjaid hordozzák tested súlyát, de annak mindössze 10-15%-át alkotják. Tudatos lépéseket kell tenned ahhoz, hogy erősek maradjanak és feladatukat továbbra is hatékonyan elláthassák.

Válaszd a Netamin Csontok Egészsége Hölgyeknek csomagot a csonterősítő- és megőrző életmód kiegészítésére! 5 hatóanyag 1 csomagban állandó kedvezménnyel! 7069 Ft helyett csak 6370 FT!


***A termék hatása egyénenként eltérő lehet és nem garantált!***


Felhasznált irodalom

Hivatkozások:
1 Peters BS, Martini LA. Nutritional aspects of the prevention and treatment of osteoporosis. Arq Bras Endocrinol Metabol. 2010 Mar;54(2):179-85.
2 Welch AA, Hardcastle AC. The effects of flavonoids on bone. Curr Osteoporos Rep. 2014 Jun;12(2):205-10.
3 Weaver CM, Alekel DL, Ward WE, et al. Flavonoid intake and bone health. J Nutr Gerontol Geriatr. 2012;31(3):239-53.
4 Austermann K, Baecker N, Stehle P, et al. Putative Effects of Nutritive Polyphenols on Bone Metabolism In Vivo-Evidence from Human Studies. Nutrients. 2019 Apr 18;11(4). pii: E871.
5 Higgs J, Derbyshire E, Styles K. Nutrition and osteoporosis prevention for the orthopaedic surgeon: A wholefoods approach. EFORT Open Rev. 2017 Jun 23;2(6):300-308.
6 Sahni S, Mangano KM, McLean RR, et al. Dietary Approaches for Bone Health: Lessons from the Framingham Osteoporosis Study. Curr Osteoporos Rep. 2015 Aug;13(4):245-55.
7 Palacios C. The role of nutrients in bone health, from A to Z. Crit Rev Food Sci Nutr. 2006;46(8):621-8.
8 lpi.oregonstate.edu/mic/health-disease/bone-health
9 New SA. Bone health: the role of micronutrients. Br Med Bull. 1999;55(3):619-33.
10 Gueldner SH, Grabo TN, Newman ED, Cooper DR. Osteoporosis: Clinical Guidelines for Prevention, Diagnosis, and Management. New York, NY: Springer Publishing Company; 2007.

Hozzászólások

Szedés

Napszak: Mit vegyél be a Csontok Egészsége Hölgyeknek csomagból?
Reggeli előtt: 1 db Netamin Szerves CINK tabletta EXTRA MAGNÉZIUMMAL

1 db Netamin C-vitamin 1000 mg Extra tabletta

Ebéd közben: 1 db Netamin D-vitamin kapszula, 1 db Netamin Organikus Kálcium tabletta
Vacsora előtt: 1 db Netamin Szerves CINK tabletta EXTRA MAGNÉZIUMMAL

Hatóanyag táblázat

Netamin Szerves CINK tabletta EXTRA MAGNÉZIUMMAL hatóanyag táblázat

Hatóanyag A napi adag tartalmaz (2 tabletta) *NRV%
Magnézium (magnézium-citrátból) 266 mg 71%
Szerves Cink (cink glükonátból) 10 mg 100%

Netamin Organikus Kálcium tabletta 500 mg hatóanyag táblázat

Hatóanyag A napi adag tartalmaz (egy tabletta) NRV%
Kálcium (osztrigakagylóból) 500 mg 62,5%

Netamin D-vitamin 2000 NE kapszula hatóanyag-táblázata:

Hatóanyag A napi adag tartalmaz (egy lágyzselatin kapszula) NRV%
D-vitamin 50 mcg 1000%

Netamin C-vitamin 1000 mg EXTRA tabletta hatóanyag táblázat

Hatóanyag A napi adag tartalmaz (1 tabletta) NRV%
C-vitamin 1000 mg 1250 %
Csipkebogyó-kivonat (4:1) 25 mg -
Citrus bioflavonoidok (10% heszperidin) 25 mg -

*NRV%: Felnőttek számára ajánlott napi bevitel százaléka

Kinek ajánljuk?

Nőknek ajánlott

A női egészséget támogató, gyógynövény és vitamin tartalmú készítmények. Fejlesztésük speciálisan a nők szervezetéhez, egészségügyi problémáihoz igazodott.

30 napos visszafizetési garancia

A bontatlan termék árát 30 napon belül visszafizetjük!*

Részletek:

*A pénzvisszafizetés bontatlan termékekre vonatkozik. A pénzvisszafizetési igény a számlázási naptól számított 30 napon belül érvényesíthető, KIVÉVE könyvek esetén, ahol 14 napon belül jelezd kérlek ilyen irányú igényedet.

A rendeléstől számított 30 napon belül postacímünkre juttasd vissza az alábbiakat:

– A terméket eredeti csomagolásban (több darab rendelése esetén minden terméket).
– A termékkel kapott eredeti számlát.
– Egy rövid levelet, amelyben megindoklod a visszaküldést. Mi nem fogunk mérlegelni, ez a könyvelésünkhöz elengedhetetlen.
– Kérjük, hogy a csomagot ne utánvétes csomagként add fel, mert ezt nem áll módunkban átvenni, hiszen a csomag tartalma ismeretlen előttünk a felbontásig!

Székhelyünk és postacímünk: 1116 Budapest, Fehérvári út 132-144.

A beérkezéstől számított 30 napon belül, a vásárlás módjával megegyező módon fizetjük vissza a termék vételárát:
– Utánvétellel történő rendelés esetén postai úton (ún. rózsaszín csekkel) történik a visszafizetés.
– A weboldalunkon keresztül történő bankkártyás fizetés esetén átutalással történik a visszafizetés.
– Előreutalással történő fizetés esetén átutalással történik a visszafizetés.
– Ha személyesen vásároltál tőlünk, akkor kérjük, hogy fáradj be irodánkba, előzetesen értesítve ügyfélszolgálatunkat ezen a telefonszámon: +36 70 601 9999

A visszaküldés költségét nem tudjuk átvállalni. Megértésed köszönjük!

Fontos! Csak akkor tudjuk visszafizetni a termék árát, ha a fenti pontok mindegyikének eleget tettél!

Megjegyzés: Kizárólag a közvetlenül a netamin.hu oldalról rendelt termék(ek)re vonatkozik a pénzvisszafizetési garancia. Más viszonteladóinkat nem kötelezhetjük erre, ezért a náluk vásárolt termékekre az adott viszonteladó egyéni szabályzata vonatkozik.

Vevői vélemények a(z) “Csontok Egészsége csomag Hölgyeknek” termékről

Oszd meg véleményed, tapasztalataid termékünkről és mi kupont küldünk cserébe!
A vélemény írásához be kell jelentkezni. Szabályzatunkat a véleményírásról ide kattintva éred el.
  5357

  Kalcium és magnézium: két életbevágóan fontos ásványi anyag

  Az ásványi anyagok egy egészséges ember testének körülbelül 4 százalékát teszik ki. Szervezetünk számára létfontosságúak, ám mivel nem vagyunk képesek magunk előállítani, ezért folyamatos bevitelük elengedhetetlen. Igaz, hogy csak viszonylag kis mennyiségben van szükségünk ásványi anyagokra, de ha akár egy is hiányzik a szervezetünkből, vagy bevitele nem elegendő, akkor azt garantáltan megérezzük.

  10 tipp nőknek – egészségesen 50 felett

  Ahogy múlnak az évek egyre több nő észleli, hogy a korábbi évtizedek életmódja nem működik ugyanúgy. Az 50-es éveikbe lépve (általában ez a változó kor kezdete) kompenzálni kell a hormonális, a szív- és érrendszert, valamint az izomzatot érintő változásokat. Alábbi életmódtanácsok ebben nyújtanak segítséget.

  Akik ezt a terméket vásárolták, még ezek közül is tettek a kosarukba!

  Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.