Ha még 5000 Ft értékben vásárol,
akkor a GLS futárszolgálatos KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft


Termékeink átvételére többfajta fizetési és szállítási mód választható:

Futárszolgálat utánvét:

A www.netamin.hu oldalon megrendelt termékeket a Natural Herbal Kft. (továbbiakban Kft.) megbízott partnere, a GLS Hungary Kft. (továbbiakban GLS) szállítja házhoz Magyarország egész területén. A kiszállítási díj 5.000 Ft alatti vásárlás esetén 990 Ft, 5.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES.

A megrendelt terméket a GLS 3 munkanapon belül megkísérli házhoz szállítani a megadott szállítási címre. A 3 munkanapon belüli szállítási határidő csak akkor érvényes, ha a megrendelő elérhető az általa megadott szállítási címen a szállítás napján.

A szállítási díj két kézbesítési kísérletet tesz lehetővé, amennyiben az első kézbesítés nem volt sikeres, a GLS futár írásos értesítőt hagy a címzettnél. Ha a címzett nem jelentkezik a GLS futárszolgálatnál, a futárszolgálat 5 napon belül még kétszer megkíséreli a csomag kikézbesítését. Ha egyik alkalommal sem sikerült a kézbesítés, akkor visszaszállítja a csomagot a  Natural Herbal Kft.-nek. Ebben az esetben ügyfélszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Csomagpont utánvét:

Lehetősége van a csomagot a GLS által megadott, országszerte működő GLS CsomagPontok valamelyikén átvenni. A megrendelés folyamán be tudja állítani, hogy mely GLS CsomagPonton kívánja átvenni csomagját. A GLS CsomagPontos átvétel díja 599 Ft, 5.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES.

Postai utánvét:

A www.netamin.hu oldalon megrendelt termékeket a Magyar Posta kézbesíti a feladást követő 5 munkanapon belül. Postai feladás hetente kétszer (keddenként és csütörtökönként) történik. A postai szállítás díja 10.000 Ft alatti vásárlás esetén 1490 Ft, 10.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES. Amennyiben Ön nem tartózkodik a megadott szállítási címen a kézbesítés időpontjában, a postás értesítést hagy a csomagról, amit az értesítőn megjelölt postahivatalban tud átvenni.

Személyes átvétel telephelyünkön:

Megrendelt csomagját személyesen is átveheti budapesti telephelyünkön. Címünk: 1116 Budapest, Fehérvári út 132-144. Bay Üzleti és Innovációs Park, földszint 4-es ajtó (a bejárat után jobbra kanyarodva).
Nyitva tartás: hétfőtől-csütörtökig: 8.30 – 17.00, pénteken: 8.30-16:00.

Személyes átvétel esetén háromféle módon tud fizetni:

1. Az online megrendelés közben bankkártyával előre kifizeti a megrendelt termékek árát.

2. Az online megrendelést követően átutalással előre kifizeti a megrendelt termékek árát.

2. A telephelyünkön a termék konkrét adás-vétele közben (utánvétes rendelés) készpénzzel vagy bankkártyával fizet.

Bankkártyás fizetés:

Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk a K&H Bank fizetőoldalára, és a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik. A megrendelés véglegesítése után láthatja majd a linket, ahol online kiegyenlítheti rendelését bankkártyával, így a futárnak már nem kell fizetnie.

Bankkártyás fizetés során a következő típusú bankkártyákat használhatja: VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB.

A bankkártyás fizetés során a bankkártyáról leolvasható adatokat kell a K&H Bank fizetőoldalán megadnia, az alábbiak szerint:
1. kártyaszám (a kártya előlapján szereplő, 13-19 jegyű szám)
2. lejárati dátum (a kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám)
3. érvényesítési kód (a kártya hátlapján az aláírás panelen található számsor utolsó három jegye)

A fizetés ezek után a fizetem gomb megnyomásával történik meg.

A kártyás vásárlás sikerességéhez szükséges, hogy:
Csak VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro vagy JCB kártyát használjon a fizetéshez.
A számláján legyen mindig a vásárlás értékének megfelelő fedezet.
Pontosan adja meg a kért kártyaadatokat.
Figyeljen arra, hogy kártyája ne legyen lejárva.
A fizetés csak a “Fizetem” ikonra történő kattintással indul el.

Bankkártyás fizetés esetén a Kft. ellenőrzi a vásárolt termékek ellenértékének a beérkezését és csak a pontos összeg beérkezése után kezdi meg a megrendelt termékek csomagolását és azok átadását GLS vagy a Magyar Posta részére, illetve készíti elő a telephelyen való átvételre. A Kft. az összeg beérkezését követően e-mailben értesíti a megrendelőt az online bankkártyás fizetés sikerességéről és az átvétel részleteiről.

Általános rendelkezések:

A Kft. a megrendelést követően a megadott e-mail címre visszaigazolja a megrendelést.

Megrendelő tudomásul veszi, hogy amennyiben a megrendelését a Kft. készlethiány vagy egyéb ok miatt nem tudja 3-5 munkanapon belül teljesíteni, erről tájékoztatja a Megrendelőt.

A Megrendelő az átvétel időpontjáig bármikor jogosult a megrendelését visszavonni.

Amennyiben a Megrendelő a csomag átvétele után szeretne a csomag tartalmát illetően panasszal élni, azt az átvételt követő 3 napon belül teheti meg írásban a hello@netamin.hu e-mail címre küldve, vagy telefonos ügyfélszolgálatunkon (061/203-0039).