fbpx Outlet
×
Ha még 9985 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS / Foxpost
KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

Jelen szabályzat a netamin.hu webáruház (Natural Herbal Kft. Székhely: 1116 Budapest, Fehérvári út 132.) felületén leadott termékvélemények írására és moderálására vonatkozó szabályokat foglalja össze.
A Szabályzat kizárólag arra az értékélési lehetőségre terjed ki, amelyre netamin.hu webáruház felületén regisztrációt követő belépéssel van lehetőség, a termékek adatlapjának „Vélemények” fülére kattintva. Bármilyen egyéb általános kérdés feltételére, panaszkezelésre a az ÁSZF vonatkozó pontjaiban megadott módon, illetve a kapcsolat menüponton keresztül van lehetőség.

Véleményírás menete

Minden a webshopunkban kapható termékünkről írhatsz vásárlói véleményt, ami az adott termék termékoldalán a vélemények fülre kattintva fog megjelenni. Ha regisztált vásárlónk vagy, bejelentkezés után kattints az adott terméknél a vélemények fülre. Ilyenkor kitölthetővé válik a “Vélemény” mező.
Fontos, hogy csak bejelentkezés után lehet véleményt írni! Ha megírtad az értékelésed, a vélemény küldése gombra kattintva tudod beküldeni.

Vélemény ellenőrzésének menete

Moderátoraink 2-3 munkanapon belül ellenőrzik a véleményt. A vélemény csak olyan esetben nem kerül jóváhagyásra – és így megjelenítésre sem, – ha trágár szavakat, reklámot tartalmaz, vagy szövege a termék értékeléséhez egyáltalán nem kapcsolódik. A jóváhagyott véleményekért -10% kedvezményre jogosító, egyszer felhasználható kupont küldünk a regisztráció során megadott e-mail címre. A kupon korlátlan ideig érvényes.

Fontos tudnod, hogy a közzétett véleményekben semmit nem módosítunk, amennyiben azok elfogadásra kerülnek. Véleményíró nevénél automatikusan a regisztrációnál megadott keresztnév szerepel, ezt csak külön kérés esetén tudjuk megváltoztatni (ehhez írj nekünk a hello@netamin.hu email címre)!

A szabályzat 2022. május 27-től visszavonásig érvényes.

Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.