fbpx Outlet
×
Ha még 8999 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS futárszolgálatos KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

Missziónk

A netamin.hu csapata azért dolgozik minden nap, hogy hozzásegítsen Téged egy egészségesebb és boldogabb élethez. Magyar tulajdonú vállalkozásunk csúcsminőségű étrend-kiegészítőket fejleszt és forgalmaz. Termékpalettánk folyamatosan bővül és megújul vásárlóink igényei és visszajelzései alapján. Közel 100-féle termékünk természetesen megfelel a hazai (OGYÉI) előírásoknak.

Oldalunk azonban több, mint egy webáruház: számtalan ingyenes tartalommal igyekszünk a hozzánk látogatók egészségét szolgálni. Alapfilozófiánk, hogy nem csodatabletták vagy titkos, divatos trükkök vezetnek az egészséges élethez, hanem alapvető egészségügyi törvényszerűségek megismerésével és betartásával, tudatos életmódprogram kialakításával és követésével lehet a testi és lelki egészséget megalapozni vagy helyreállítani. Habár a természetes módszerek elkötelezett hívei vagyunk, csak tudományosan megalapozott tényeket ismerünk el és ajánlunk magunk is. Mindemellett tiszteletben tartjuk minden kedves látogatónk világnézetét, meggyőződését akár az egészséggel kapcsolatban, akár azon túl.

Termékeink kiváló termékek, bízunk bennük, mi is ezeket használjuk.

Csapatunk tagjairól az alábbiakban jómagam írtam pár rövid mondatot: ismerj meg minket! 🙂

 

Benkovics Péter
vezető életmód-tanácsadó

A netamin.hu csapata

Peti

Benkovics Péter

Péter fő feladata a csapaton belül hogy minden munkatársát kiszolgálja, hogy gördülékenyen végezhessék a feladataikat. A fejlesztések, újítások élén áll ötleteivel, emellett kutat és ír. Családos ember, két gyermek – Johanna és Andor – édesapja. Életmód-tanácsadó végzettségét az amerikai Uchee Pines Intézetben szerezte, emellett két felsőfokú végzettsége van: műszaki menedzser és teológus. Szinte mindent sportol, kedvencei a funkcionális edzések, az akadálypályás terepfutás és a túrázás. Vegetáriánus.

Györgyi

Dr. Nelhűbel Györgyi

Györgyi a netamin.hu szakértői csapatának oszlopos tagja. Orvosként szakmai kérdésekben döntő véleménye van, ő jelenti a kapcsot a modern orvostudomány és a bizonyítékokon alapuló természetes gyógymódok között. A Netamin.hu maratoni váltójának tagja, emellett kerékpározik és túrázik.

Marika néni

Balázsdi-Szabóné Kiss Mária

Marika néni ma is aktív nyugdíjas tanácsadónk, aki egy életen át egészségneveléssel és tanítással foglalkozott. Hatalmas tapasztalati és naprakész szakmai tudásával segíti a netamin.hu munkáját. Lelkes túrázó, emellett napi rendszerességgel gyalogol.

Sanyi-e1367239147624-681x1024

Nagy Sándor

Sanyi a lélek dolgainak embere, mindenkivel pillanatok alatt megtalálja a közös hangot. Bölcsész diplomája mellé pár éve újabbat szerzett mint lelkigondozó. Maratonfutó, emellett kondizik is (fura kombináció, tudjuk). Vegetáriánus.

Zsofi

Kőfalvi Zsófia

Zsófiban a kedvesség és a racionalitás kivételes módon ötvöződik. Emellett azt a közvélekedést, mi szerint egyszerre csak egy dologgal lehet hatékonyan foglalkozni Zsófi létezése cáfolja: 5 dolgot csinál egyszerre, de közben bármiről tud még teljes figyelemmel beszélni. Beaglejével, Oszkárral a kutyás sportok lelkes rajongója.

Laci

Szegedi László

Laci keveset szól, de akkor fontosat. Amennyiben ez humorral és/vagy életbölcsességgel párosul, az mindig garantált sikert arat. De Laci mégis a szavak embere. Laci sosem alapoz mások véleményére, hanem szüntelenül keresi az igazságot. Önálló gondolkodó, ami ritka kincs. Szabadidejében erőemeléssel foglalkozik.

Beres_Dani

Béres Dániel

Dani munkásságát csak az utókor fogja értékelni igazán. Határtalan alkotóereje és kreativitása egy csendes srácban van elrejtve. Szerencsére ez munkája során rendre kibontakozik, így a Netamin közösség együtt örülhet alkotásainak. Sportja a futás és a funkcionális edzés.

Zsuzsi

Balassa Zsuzsanna

Zsuzsi számára az egészséges életmód az élete minden területére kiterjedő hivatás. Egészségtudatos recepteket ír blogjában, emellett a sportban “mindenevő”, legyen szó aerobic-ról, fitbox-ról vagy síelésről.

Bárfi Adrienn

Adrienn egy megoldás-centrikus ember. Nem szereti a kifogásokat, minden nehézségre kihívásként tekint amit meg kell – és lehet – oldani. Két gyermek édesanyja, emellett férjével együtt a súlyzós edzések szerelmese. Családi táplálkozási irányelvük, hogy félkész- és készételeket nem esznek, hanem mindent maguk készítenek el friss és egészséges alapanyagokból.

Anna

Gibicsár Anna

Anna csupa szív. Bármit csinál, azt lelkesedéssel, szívvel-lélekkel csinálja. Kiemelkedő empátiája nagy segítség abban, hogy megértsük a Netaminos ügyfeleket és őket minél hatékonyabban szolgáljuk. Az egészséges életmód minden területe nagyon érdekli, kutatja és éli is. Sport terén a változatosságot szereti: gör-és jégkorcsolya, súlyzós edzések és jóga hármasát űzi felváltva.

Samiu

Samu

Samu egy border collie típusú kutya, a Netamin csapat hangulatfelelőse. Jelenléte az irodában rendre rávilágít arra a tényre, hogy az élet apró örömei (séta, simi) nagyon is fontosak! Megszégyenítő kondícióval rendelkezik, fut, amikor csak lehet. Bármit megenne. Pétert kíséri bárhová megy.

Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.