Ha még 5000 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS futárszolgálatos KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

Zöldséges kölessel töltött padlizsán és cukkini, kapor mártással

Nem recept alapján csináltam, úgyhogy pontos adagokat nem tudtam mindenhova írni, de szerintem ez alapján azért el lehet készíteni. 🙂 A padlizsánokat és a cukkiniket félbe vágom, kikaparom a közepét, hogy legyen hova tölteni a zöldséges kölest, kevés sóval megszórom és félre teszem, amíg elkészül a töltelék. Egyébként lehet kaliforniai paprikát, tököt, vagy csillagtököt is […]

Dédi zöldséglevese

Nincs is jobb egy bevált, ezerszer kipróbált családi receptnél. Már a nagymamák titka is igazi kincs, ez az éltető finomság viszont egyenesen a dédi konyhájából érkezett! A tavaszi zöldségek tökéletes harmóniája ez a leves, koronázd meg vele a vasárnapi ebédet!

Zöldborsós-sütőtökös vegán tócsni

Hozzávalók: 20 dkg zöldborsó 10 dkg sütőtök 10 dkg burgonya 20 dkg fehér tönkölyliszt 5 dkg teljes kiőrlésű tönkölyliszt (vagy 4 dkg tönkölyliszt+1 dkg natúr borsó fehérje 2 dl víz 1 csokor petrezselyem só -ízlés szerint 3 ek. olívaolaj Elkészítés: A borsót kevés vízen megpároljuk. Eközben a sütőtököt és a krumplit lereszeljük. Amikor kifőtt a […]

Sütőtökös-mustáros barna lencse főzelék

A babonák szerint január elsején azért kell lencsét (pontosabban szemes ételt) enni, mert az az aprópénzt, tehát a szerencsét, gazdagságot jelképezi. Mi viszont azt ajánljuk, hogy ne csak a hiedelem miatt válasszuk be az ünnepi menübe, hanem mert finom is! 🙂 Arról nem is beszélve, hogy a lencse rendkívül egészséges és tápláló, nem csak évente egy nap van a helye az asztalon!