Ha még 5000 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS futárszolgálatos KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

Citromfüves eperkrémleves

eperkremlevesA tavasz frissességét jelzi az eper megjelenése,
üde színfont a borongós, ködös, hideg napok után.

Hozzávalók:

  • 1,5 kg eper
  • 3 dl édes növényitejszín
  • kb. 1 l növényi vaníliás tej
  • 2 ek. főzés nélkül készíthető vaníliás pudingpor
  • 5-10 dkg Xilit (az eper édességétől függően)
  • 4-5 levél citromfű

Elkészítés:

Az epret alaposan megmossuk, és egy szűrőbe téve lecsepegtetjük.
Majd egy magas falú edénybe áttesszük, ráöntjük a növényi tejszínt,
majd hozzáadjuk a vaníliás pudingport, és az egészet alaposan összeturmixoljuk.
Ezt követően édesítjük, és hígítjuk a növényi tejjel, olyan állagúra,
amilyenre szeretnénk.
Citromfűvel és keksszel tálaljuk.


Forrás:
Dankóné R. Magdolna blogja

Hozzászólások

Kérdése van?

Kíváncsi termékeinkkel kapcsolatban valamire és nem találja a választ?

Írja le nekünk, hogy miről olvasna szívesen és mi utánajárunk Önnek!

Itt írja meg üzenetét

Kapcsolódó cikkek