fbpx Outlet
×
Ha még 9985 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS / Foxpost
KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft
a netamin.hu csapata idén csatlakozik a „LÁTÁS HÓNAPJA” elnevezésű kampányhoz

A szem egyértelműen a legfontosabb érzékszervünk: szemeinken keresztül vesszük fel a világból érkező információ több mint 80 százalékát. Az emberi szem elképesztően kifinomult, működése és szerkezete is olyan összetett, hogy egyedül az agy előzi meg ezen a téren.

Mai modern életünkben egyre több veszély, kihívás leselkedik szemünkre. Mégis hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy a jó látás fenntartásáért aktívan tennünk kell, nem elég, ha csak akkor fordulunk szakemberhez, amikor már érezhető a baj.

Büszkén jelentjük be, hogy a netamin.hu csapata idén csatlakozik a „LÁTÁS HÓNAPJA” elnevezésű kampányhoz, melynek célja felhívni a figyelmet a látás egészségének megőrzésére!

Hogyan vesz részt a netamin.hu a Látás Hónapjában?

1. Ingyenes szakértői cikkekkel! A netamin.hu csapata számára mindig is nagyon fontos volt a szem egészségének fenntartása, a jó látás támogatása. Pont ezért mostanra már rengeteg cikkünk született a témában, tele hasznos tudásanyaggal és bizonyítottan hatékony szemvédő tippekkel.

Cikkek LÁTÁS, SZEMVÉDELEM témájában

2. A látás egészségét támogató termékekkel! Tudományos kutatások sora igazolta, hogy a szem és a látás egészségének megőrzését megfelelő tápanyagok (pl. vitaminok, antioxidánsok) bevitelével is segíthetjük. 2021. október 31-ig kétféle szemvédő termékünket is -15% kedvezménnyel szerezheted be!

 

Az 5+1 leggyakoribb látásprobléma

Miért fontos a Látás Hónapja?

Mert a látásproblémák az esetek jelentős többségében megelőzhetők, illetve kezelhetők!

Az emberek gyakran nem vesznek tudomást a látásproblémák korai jeleiről, abban bízva, hogy egyszer majd csak rendbe jön a szemük. Sajnos erre igen csekély esély van. A problémák azonban tudatossággal megelőzhetőek, illetve korai felismerés esetén rendkívül hatékonyan kezelhetőek is.

Mert a 21. században minden korábbinál fontosabb a szem egészségének támogatása!

A Nielsen felmérése szerint egy magyar felnőtt átlagosan napi 10,4 órát tölt el a képernyő előtt! Munkánk, sőt szabadidőnk nagy részében is monitorokat, kijelzőket nézünk, emiatt pedig egyre több úgynevezett „digitális szembetegséggel” kell megküzdenünk. Irritáció, szemszárazság, homályos látás, a szem korai öregedése – csak néhány példa a kellemetlen tünetekre.

Mert jól látni jó, de szemünk egészségét csak kellő tudatossággal őrizhetjük meg!

A „Látás Hónapja” kezdeményezés elsősorban a rendszeres látásvizsgálaton való részvételt hivatott népszerűsíteni. Magyarországon egyes becslések szerint másfél millióan még soha nem vettek részt szemvizsgálaton, pedig szakértők szerint ez a látás megőrzésének leghatékonyabb módja. Emellett persze egyéb táplálkozás- és életmódbeli lépések is sokat segíthetnek.

Az 5 leghatékonyabb szemvédő tipp

Köszönjük, hogy elolvastad bejegyzésünket!

Ha teheted, küldd tovább másoknak is ezt az oldalt, hiszen az egészséges látás mindenkinek jár!


Források:
ieeexplore.ieee.org/document/7419696
semmelweis.hu/hirek/2014/10/09/latas-vilagnapja-otbol-negy-esetben-megelozheto-a-latasserules/
webmd.com/eye-health/good-eyesight

Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.