fbpx
×
Ha még 9985 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS / Foxpost
KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

Netamin adomány pedagógusoknak: köszönjük Neked is, hogy adhattunk!

Netamin adomány pedagógusoknakA képen azt láthatod, ahogy épp indulok átadni egy óvodának és egy iskolának összesen több, mint félmillió forint értékű Netamin ajándékcsomagot. (A bajusz ideiglenes, idén részt veszek aktívan én is a Movember kampányban.) Ezekben az intézményekben minden alkalmazott kap egy immunerősítő vitamincsomagot és egy személyes levelet tőlem, melynek tartalma lent olvasható.

Semmilyen szó vagy ajándék nem tudja méltóképp kifejezni, mekkora hálával tartozunk minden óvónőnek, tanítónak és tanárnak. A Netamin csapata mégis igyekszik ezzel a gesztussal köszönetét kifejezni.

A Netamin missziója, hogy aki csak nyitott rá, annak segítsünk egy egészségesebb és boldogabb életet élni. Köszönöm Neked, hogy a Netaminnál vásárolod a vitaminjaidat, és ezzel lehetővé teszed, hogy ilyen módon is mások egészségét szolgálhassuk!

Ez a te adományod is!

Örömteli, jó egészséget kívánva:
Péter


Tisztelt Pedagógus!

Ha azt keressük, mi az, ami valóban maradandó ebben az emberi életben, rá kell jönnünk, hogy végső soron egyetlen valódi, múlhatatlan érték létezik, és egyetlen boldogság: a pozitív változás, amit egy másik ember életében okozunk. Minden mást elvehetnek vagy lerombolhatnak, és előbb vagy utóbb minden mást összezúz az idő vasfoga. Ha viszont felemeljük a másik embert, az az egyetlen tett, amely – habár sokszor jelentéktelennek tűnik és elismerést sem kap – valódi, örök értékkel bír.

Aki a gyermekeinket formálja óvodában és iskolában – az a jövőt formálja. Ön a legféltettebb kincsünket csiszolja. Emberi sorsok végső kifutására van felbecsülhetetlen hatással. Ki ne tudna felidézni egy-egy mozzanatot gyermekkorából, mikor egy tanító vagy óvónő szava, gesztusa örök értékű irányt szabott az életének? Senki.

Az “angyal” szavunk a görög “angelos” szóból ered, melynek jelentése: követ, küldött. Az angyalt nem természetfeletti formája, hanem természetfeletti küldetése teszi angyallá: hogy felemeljen embereket. Az emberi szó korlátokba ütközik, mikor szeretnénk azt kifejezni, mennyi hálával tartozunk mi mindannyian Önnek, hogy gyermekeinket legjobb tudása szerint, angyalként felemelni igyekszik, erre áldozza életét. Talán nem is lehetséges.

Én azonban egy apró gesztust szeretnék most gyakorolni, és egy kis vitamincsomaggal szeretnék fejet hajtani, és megköszönni Önnek odaadó, természetfeletti erőfeszítéseit, melynek hatása az én gyermekeimen keresztül is az örökkévalóságba visszhangzik.

Hálás köszönettel:
Benkovics Péter
Alapító, tulajdonos
Netamin.hu

Kérdése van?

Kíváncsi termékeinkkel kapcsolatban valamire és nem találja a választ?

Írja le nekünk, hogy miről olvasna szívesen és mi utánajárunk Önnek!

Itt írja meg üzenetét

Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.