fbpx Outlet
×
Ha még 9985 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS / Foxpost
KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

Netamin adományok a Hősöknek – folyamatosan frissülő cikk

Netamin adomány a Hősöknek

A koronavírus miatt hetek óta tartó bizonytalan, embert próbáló időszakot élünk a mindennapokban. Ilyenkor nagyon fontos az összefogás, egymás segítése a lehetőseinkhez mérten. Mi is próbálunk segíteni ahol tudunk, adományokkal hozzájárulni a hétköznapok hőseinek egészségvédelméhez. 

Köszönjük helytállásotokat, ti vagytok a hőseink! Gondolatban veletek vagyunk!


Március 23. – Immunerősítő adomány

A koronavírus elleni küzdelem arcvonalában harcoló orvosoknak, nővéreknek – bár egyre fogyunk a C-vitaminból, a D-vitaminból is alig van, de utolsó készleteinkből – küldtünk 100 darab C-vitamint és 100 darab D-vitamint, ahogy azt korábban megígértük.


Március 30. – 2000 maszk a Netamintól

A Netamin-ügyfelek tudják, hogy a föld alól is felkutatjuk a legjobb termékeket. Hallottuk, hogy nincs elég maszk, hát kerítettünk, ráadásul kiváló minőségben! Első körben oda juttatunk, ahol a legnagyobb szükség van rájuk: egészségügyi dolgozókhoz és nyugdíjas otthonokba. Ahol nem tudnak érte fizetni, oda adományként, ahol igen, ott jutányos áron. A befolyó pénzt visszaforgatjuk újabb maszkokba, hogy adhassunk továbbra is azoknak, akiknek a legnagyobb szükségük van rá.

(Újabb szállítmány érkezik hamarosan, amelyből már a Netamin-ügyfeleknek is juttatunk! Most viszont csak a legnagyobb szükségben lévőknek és szívből reméljük, ezzel egyetértetek Ti is! Mi továbbra is egészségesen élünk, fogyasztjuk a Netamin-termékeket, támogatjuk immunrendszerünket, óvjuk magunk és mások egészségét is – és tudjuk, ti is ezt teszitek, ezért ránk most ebben egy picit később kerül sor.)


Közben a Netamin csapat is igyekszik megtenni amit csak lehet, és minél több ember egészségét támogatni. Készleteinket folyamatosan töltjük fel, szinte minden termékünk elérhető, amelyik jelenleg nem, azon is folyamatosan dolgozunk, hogy mielőbb újra rendelhető legyen. Üzeneteitekre is amilyen gyorsan csak tudunk, válaszolunk, cikkeinket is folyamatosan bővítjük aktuális témákkal.

Az emberi élet az első, minden egyéb másodlagos.

Köszönjük a Netamin ügyfeleknek, hogy nálunk vásároltok és ezzel lehetővé teszitek, hogy adomány formájában segítséget nyújthassunk ilyen helyzetekben is!

Aki megteheti, maradjon otthon, akit a munkája más helyhez köt, neki köszönjük, hogy kitartóan dolgozik, de kérjük, ügyeljen mindenki a megfelelő higiéniára.

Maradjatok erősek!

Szeretettel:
Péter

Hozzászólások

Kérdése van?

Kíváncsi termékeinkkel kapcsolatban valamire és nem találja a választ?

Írja le nekünk, hogy miről olvasna szívesen és mi utánajárunk Önnek!

Itt írja meg üzenetét

Kapcsolódó cikkek

Ezt már láttad?

×
Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.