fbpx Outlet
×
Ha még 9985 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS / Foxpost
KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

Köszönjük Neked is, hogy adhattunk – most a Sportos Cukorbetegeket támogattuk!

Köszönjük Neked is, hogy adhattunk – most a Sportos Cukorbetegeket támogattuk!
Muskát Erikával, aki a Sportos Cukorbetegek Egyesületének oszlopos tagja, diabétesz edukátor

A Netamin termékeinek vásárlásával nem csak a Te életed válhat boldogabbá és egészségesebbé, hanem másokon is segítesz ennek elérésében! Hogyan lehet ez?

Minden egyes megvásárolt termékkel hozzájárulsz ahhoz, hogy jótékony célokra is tudjunk fordítani, legyen szó étrend-kiegészítők, élelmiszer, pénz, vagy bármilyen fontos segítség biztosításáról. Neked is köszönhető, hogy egyre többször tudunk adományozni különböző jótékonysági szervezetetnek.

A Netamin csapata örömmel jelenti be, hogy ezúttal a Sportos Cukorbetegek Egyesületének tudtunk segíteni, mégpedig 300 csomag Vegan Protein Triplex növényi fehérje átadásával! Az adomány értéke összesen bruttó 1.797.000 Ft!

A Sportos Cukorbetegek Egyesületének egyik fő célja a cukorbeteg gyermekek és felnőttek segítése a versenysportok vagy szabadidős sportágak felé. Emellett az egészségvédelem, az egészséges életmódra nevelés, a cukorbetegség megelőzéséhez, illetve kezeléséhez szükséges tevékenységek támogatása is fontos részei a szervezet küldetésének. További információkat a www.sportoscukros.hu weboldalon olvashatsz róluk!

Miért tartjuk fontosnak a Sportos Cukorbetegek támogatását? A cukorbetegség sajnos a modern kor egyik rohamosan terjedő járványa: csak hazánkban egymillió diagnosztizált cukorbeteg él, és több százezren vannak olyanok, akiknél még nem ismerték fel a betegséget.

A cukorbetegség megelőzése és kezelése leghatékonyabban tudatos táplálkozással és életmódváltással, különösképpen testmozgással segíthető. Ahogy a Sportos Cukorbetegek Egyesülete, úgy a Netamin csapata is tudja ezt, a célunk tehát közös: szeretnénk minél több emberhez eljuttatni ezt az üzenetet és a magunk módján támogatni a cukorbetegség megelőzését vagy kezelését célzó törekvéseket.

Miért éppen növényi fehérjét adományoztunk? A fehérje az izmok, illetve az emberi szervezet legfőbb építőanyaga. Köztudott, hogy sportoláshoz nélkülözhetetlen a megfelelő, jó minőségű fehérjebevitel. Nincs ez másképp cukorbetegek esetében sem, sőt: bizonyított, hogy a növényi alapú táplálkozás és a növényekből kinyert fehérje hozzájárulhat a cukorbetegség kialakulásának megelőzéséhez is! Mi több, a sport és a növényi fehérje kombinációja a már kialakult cukorbetegség állapotán is jelentősen javíthat.

Hozzászólások

Kérdése van?

Kíváncsi termékeinkkel kapcsolatban valamire és nem találja a választ?

Írja le nekünk, hogy miről olvasna szívesen és mi utánajárunk Önnek!

Itt írja meg üzenetét

Ezt már láttad?

×
Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.