fbpx Outlet
×
Ha még 9985 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS / Foxpost
KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

Gyerekvitaminokat adományoztunk! Köszönjük, hogy TE is hozzájárultál ehhez!

Gyerekvitaminokat adományoztunk! Köszönjük, hogy TE is hozzájárultál ehhez!

Gyerekvitaminokat adományoztunk! Köszönjük, hogy TE is hozzájárultál ehhez!„A gyerek az öröm, a reménység. Gyönge testében van valami világi; ártatlan lelkében van valami égi; egész kedves valója olyan nékünk, mint a tavaszi vetés: ígéret és gyönyörűség.” – Gárdonyi Géza

A gyerekek mindannyiunk közös jövőjét jelentik, ezért kötelességünk, hogy védelmükről, egészséges testi-lelki-szellemi fejlődésükről és boldogságukról gondoskodjunk. A netamin.hu csapata tisztában van ezzel a felelősséggel, éppen ezért nekünk is kiemelt fontosságú célunk az utánunk érkező generációk támogatása.

Számunkra természetes, hogy a gyerekeknek is abban segítünk, amihez a legjobban értünk: egészségesebb élet elérésében. Ezúttal visszatértünk egy korábban már meglátogatott helyszínre, Bódvalenkére és most a legkisebbeknek vittünk 100 db Netamin Multivitamin+vas JUNIOR rágótablettát.

„De sokat nőttél, mióta nem láttalak!” Gyakran hallják ezeket a dicsérő szavakat a gyerekek. De belegondoltál-e már abba, mennyi tápanyagra van szüksége a gyermeki szervezetnek, hogy ezt az intenzív növekedést táplálni tudja? A fejlődés, növekedés, megfelelő immunitás eléréséhez nélkülözhetetlenek a vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek.

Rendkívül nagy öröm számunkra, hogy a gyerekek, közös jövőnk egészségéhez hozzájárulhattunk vitamin-adományunkkal. Egyvalamit azonban fontos tudnod: nélküled ez nem sikerült volna! Azt, hogy ilyen nemes célokat segíthetünk és önzetlenül adhatunk, a TE vásárlásaidnak is köszönhetjük!

Teljes szívből köszönjük, hogy te is a Netamint választod, a mi vitaminjainkat, étrend-kiegészítőinket vásárolod, és így egyre gyakrabban tudunk jótékony ügyeket támogatni!

Hozzászólások

Kérdése van?

Kíváncsi termékeinkkel kapcsolatban valamire és nem találja a választ?

Írja le nekünk, hogy miről olvasna szívesen és mi utánajárunk Önnek!

Itt írja meg üzenetét

Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.