fbpx Outlet
×
Ha még 8999 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS futárszolgálatos KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

A Netamin missziója, hogy a Te egészségedet és boldogságodat segítsük, és ezért a szó szoros értelmében is elmegyünk a világ végére is! A Netamin termékek mindig ott készülnek, ahol a tradíció, a tudomány és a minőség találkozik a legjobb ár/érték aránnyal. A szakértőink által legkiválóbbnak talált alapanyagok felhasználásával, nagyon magas minőségbiztosítási körülmények között születnek a Netamin termékek úgy, hogy mindezt reális áron tudjuk Neked kínálni.

– A nagy múltú, magyar gyógynövény-tudományra támaszkodva készülnek Netamin termékek Magyarországon;
– hogy elhozhassuk neked a legújabb világtrendeket és fejlesztéseket, ezért sok Netamin termék készül az USA-ban;
– hogy a több évezredes múltra visszatekintő, tradicionális távol-keleti táplálkozás-tudomány és orvoslás termékeit elhozhassuk neked, készülnek Netamin termékek egzotikus országokban,
– hogy a világ élvonalában lévő, európai kutatások eredményeit is szállíthassuk neked, készülnek Netamin termékek Európa más országaiban is (mint Pl. Egyesült Királyság).

Amiből sosem engedünk, az a minőség. Szinte minden termékünk a jogszabályi követelményeket meghaladva, GMP előírásoknak megfelelő gyártóhelyen készül (GMP – Good Manufacturing Practice, gyógyszergyártás-szintű minőségbiztosítási követelmény). A Netamin termékek összetevői laboratóriumi vizsgálatokon esnek át.

Mindent megteszünk, hogy tudományosan megalapozott, tradicionális alapokon nyugvó készítményeket kínáljunk Neked remek ár/érték arányon.

Hisszük, hogy erőfeszítéseink nem hiábavalóak.
Munkánk gyümölcse minden pillanat boldogság, amit termékeinkkel okozni tudunk Neked.
Erre tettük fel életünket, ezért dolgozunk minden nap.
Erőfeszítésünk, szívünk és lelkünk ott van minden Netamin termékben, melyet a kezedbe veszel.

Szeretettel és üdvözlettel:

Benkovics Péter
életmód-tanácsadó
netamin.hu

Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.