Ha még 5000 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS futárszolgálatos KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

Személyesen is átvehetőek a készítmények? 

Budapesten van mód a személyes átvételre irodánkban, ingyenesen. Ehhez a rendelés folyamán válassza a “Személyes átvétel központunkban” kiszállítási opciót, és a visszaigazoló e-mail után jöhet is csomagjáért. (Kivéve előrendelhető termékek. Ez esetben érdeklődjön ügyfél-szolgálatunkon a raktárkészlet állásáról: 061/203-0039.) A helyszínen bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.
Számos termékünk bioboltokban is megtalálható, illetve Bijó és a Mediline szakáruházakban is, ám a honlapon feltüntetett árainkat csak a www.netamin.hu webáruházból történő rendelés, illetve irodánkban történő személyes vásárlás esetén tudjuk garantálni.

Külföldön élek, ide is ki tudják szállítani a megrendelt csomagot? 

Romániába és Szlovákiába postai utánvéttel megoldható a kiszállítás. Aktuális középárfolyamon átszámítjuk az árat és a házhoz szállítási költséget is, ami ebben az esetben kb. 2000-3000 Ft.

Mennyi idő alatt szállítják ki a csomagot? 

Futárszolgálatos szállítás esetén: A megrendeléstől számított 3-5 munkanap
Postai szállítás esetén: A megrendeléstől számított 5 munkanapon belül

Mennyi a kiszállítási díj? 

5.000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás INGYENES. 5.000 Ft alatti vásárláskor, ha futárszolgálattal kéri a kiszállítást, akkor a díj 990 Ft; postai kiszállítás esetén pedig 1365 Ft.

Mi az a kedvezménykód a megrendelés űrlap alján? 

A kedvezménykódot a hírlevelünkre feliratkozott vásárlóink tudják használni olyan esetekben, amikor hírlevélben hirdetünk egy akciót. Egyéb esetekben nem kell kitölteni.

Érdemes feliratkozni hírlevelünkre és csatlakozni Facebook oldalunkhoz, mert így szuper akciókról értesülhet, valamint az egészséges életmóddal kapcsolatos tippeket, híreket kaphat első kézből.

Nem tudom letölteni a tanulmányokat, mit csináljak?

Az ingyenes tanulmányokat weboldalunkon email címe és keresztneve megadásával töltheti le. Szakembereink külön figyelmet szenteltek arra, hogy minden internetes böngészőből, bárki számára letölthető legyen a tanulmány. Előfordulhat, hogy rosszul írta be az email címet, kérjük erre figyeljen oda! Ha valamilyen oknál fogva mégsem működik a letöltés, úgy azt valamilyen ismeretlen eredetű probléma okozhatja. Ebben az esetben kérjük jelezze ezt nekünk (hello@netamin.hu) és elküldjük a tanulmányt elektronikusan, vagy akár postai úton nyomtatásban!

Mégsem kérem a terméket, szeretném visszakapni a pénzem, mit csináljak?

Bontatlan termékre a számlázási naptól számított 30 napon belül, könyvekre 14 napon belül érvényesíthető pénzvisszafizetési garancia. Ennek részletei ide kattintva találhatóak.