Ha még 5000 Ft értékben vásárol INGYENES KISZÁLLÍTÁS
0 db termék
0 Ft

Netamin Hajszépség tabletta30 tabletta

Termékkép
  • Több mint 20 hatóanyag, KIEMELKEDŐEN JÓ áron!
  • Eleged van abból, hogy folyton tele van hajszálakkal a fésűd?
  • Hajad élettelen, töredezik, egyre ritkul?
  • B-vitaminok, cink, szelén, jód, vas, zsurló az erős, dús hajért
Normál ár: 2990 Ft
Kosárba teszem

Nők és férfiak számára egyaránt önbizalom-romboló, ha hullani kezd a hajuk. Már szinte rémálom minden hajmosás, ami után hajszálak tömkelegét kell kiszedni a lefolyóból, de ugyanígy szörnyű élmény lehet egy egyszerű fésülködés is, intenzív hajhullás esetén.

LEGGYAKORIBB OKOK A HAJHULLÁS, HAJPROBLÉMÁK HÁTTERÉBEN

A hajhullástól nem kell megrémülni, van rá természetes gyógymódVitaminhiány

A hajnak, mint egy növénynek tápanyagokra van szüksége az erős és egészséges növekedéshez. Ha ezek a tápanyagok hiányoznak, akkor „elhervad”, azaz kihullik, fakóvá válik, könnyen töredezik, élettelenné válik.

Krónikus stressz

A diffúz (a fej egészét érintő, általános mértékű) hajhullás mellett az ún. foltos hajhullást is okozhat a régóta fennálló stressz, érzelmi nyomás

Gyulladásos betegség

A szervezet gyulladásos betegségei (akár egy régóta bántó gyulladt fog is) szintén vezethetnek jelentős mértékű hajhulláshoz.

Vegyszerek (pl. hajformázó szerek) túlzott használata

A hajformázó szerek (hajhab, hajlakk, zselé) és a hajvasalók, magas hőfokú hajszárítók gyakori használata annyira erősen károsítja a hajszálakat, hogy azok szó szerint eltörnek.

FONTOS TUDNOD: a hajhullás az esetek legnagyobb részében nem csak megállítható, de vissza is fordítható!

Ennek támogatására alkottuk meg a Netamin Hajszépség tablettát, komplex összetétellel!

MIT TARTALMAZ A NETAMIN HAJSZÉPSÉG TABLETTA?

beautiful women with curly hair smiling outdoor on a sunny dayA Netamin Hajszépség tabletta a haj számára legszükségesebb vitaminok, aminosavak, ásványi anyagok és a hajat erősítő gyógynövények kombinációjából áll. Kiemelkedően komplex termék a hajvitaminok között! Íme néhány a több mint 20 összetevőből:

A Netamin Hajszépség tablettában található A-, C-és D-vitamin, kalcium, magnézium és pantoténsav támogatják a haj egészséges növekedéséhez szükséges immun- és idegrendszeri folyamatokat. Ezek jelentik az „alap” tápanyagokat az egészséges haj számára és egyúttal támogatnak a stressz leküzdésében is.

Ugyanígy a legfontosabb tápanyagok közé tartozik a biotin, amelyet önmagában is a haj vitaminjaként szoktak emlegetni, ezt támasztja alá az is, hogy a biotin hiányának első és egyértelmű jele éppen a hajhullás.

A cink több mint 200 féle enzim alkotója, egészséges megjelenést adhat hajunknak és gyorsíthatja a növekedési folyamatokat is.

Állítsd vissza hajad természetes állapotátA mezei zsurló javítja a haj állapotát, támogatja a haj növekedését és erősödését.

Hatóanyagai között megtalálod a jódot is, amely a pajzsmirigyhormonok normál termeléséhez és a pajzsmirigy normál működéséhez járul hozzá. Ez szintén fontos, mint a pajzsmirigy hormonok zavara szintén okozhat jelentős hajvesztést, a hajszerkezet meggyengülését is.

Fontos hatóanyag az E-vitamin is, amely hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, így segít a hajhullás egyik legnagyobb okozója, a stressz elleni küzdelemben.

A hatóanyagok teljes listáját a részletek fül alatt találod. A termék kis mennyiségben tartalmaz vasat és szelént is, ezek mennyisége azonban nem éri el a napi ajánlott beviteli érték 15%-át, így nem kerültek feltüntetésre a hatóanyag-táblázatban.

A Netamin Hajszépség tabletta komplex összetétele abban segít, hogy…

– új, ép, egészséges hajszálaid képződjenek
– hajad megerősödjön, természetes szépsége kiteljesedjen
– leküzdd a hajhullást okozó stresszt
– megfékezd hajhullásod mértékét
– erősítsd immunrendszered

Mindez fantasztikusan jó áron!

Hajszépség tabletta az egészséges és természetesen szép hajkoronáért! Kezdd el minél előbb a vitaminkúrát, add meg hajadnak a szükséges támogatást!

Ez a termék az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudomány Intézet által notifikált készítmény. Notifikációs szám: 18592/2017

/Korábban Hajvitamin néven volt forgalomban – jelenleg változatlan összetétellel, Hajszépség tabletta néven kapható./

Hozzászólások

Hatóanyag táblázat

Hatóanyag A napi adag tartalmaz
(1 tabletta)
NRV%*
Kalcium 237 mg 30%
C-vitamin 40 mg 50%
Kolin 25 mg -
B9-vitamin (Inozitol) 10 mg -
Citrus bioflavonoidok 8,3 mg -
Betain 8,3 mg -
PABA 8,3 mg -
Niacin (B3-vitamin) 8,3 mg 52%
Pantoténsav (B5-vitamin) 5 mg 83%
Rutin 4,2 mg -
E-vitamin 3,3 mg 28%
Cink 2,5 mg 25%
Mangán 1,7 mg 84%
B1-vitamin (Tiamin) 1,7 mg 152%
B2-vitamin (Riboflavin) 1,7 mg 120%
B6-vitamin 1,7 mg 120%
Mezei zsurló 1 mg -
Biotin 1000 mcg 2000%
A-vitamin 500 mcg 63%
Folsav 66,7 mcg 33%
Jód 37,5 mcg 25%
B12-vitamin 2,7 mcg 107%
D-vitamin 0,8 mcg 17%

A termék kis mennyiségben tartalmaz vasat (0,33 mg/tabletta)  és szelént is (0,017 mg), ezek mennyisége azonban nem éri el a napi ajánlott beviteli érték 15%-át, így nem kerültek feltüntetésre a hatóanyag-táblázatban.

*NRV%: Felnőttek számára ajánlott napi bevitel százaléka

Szedés

Felnőtteknek napi egy tabletta, lehetőleg étkezés közben.
Intenzív hajhullás esetén napi 2 tablettára növelhető a mennyiség.

Kinek ajánljuk?

Gluténmentes

Nem tartalmaz semmilyen gluténszármazékot, így gluténmentes étrendet követők is szedhetik.

Nőknek ajánlott

A női egészséget támogató, gyógynövény és vitamin tartalmú készítmények. Fejlesztésük speciálisan a nők szervezetéhez, egészségügyi problémáihoz igazodott.

"Augusztus-szeptemberben súlyos betegségen estem át, aminek az lett a következménye, hogy a szervezetem a vésztartalékait is felélte. Ennek következményeként november-decemberben erőteljesen hullott a hajam. Lehetséges megoldásként az Önök honlapján található Netamin hajvitamint próbáltam ki. Hátha... Nos. Nem vagyok sűrűn fodrászhoz járó személy, de tegnap végül el kellett mennem. A fodrászom meglepve vette észre, hogy a félhosszú hajamnál talált furán oda nem illő 5 cm-es tincseket. Én pedig örömmel vettem tudomásul, hogy az Önöktől vásárolt hajvitamin használt a problémámra. :-)."
Tünde

Biotin

A biotin kéntartalmú vitamin, a B-vitamin család tagja. Vízoldékony, a szervezetbe minden nap be kell juttatni, mert a vesén keresztül a felesleg eltávolításra kerül. A felnőtt szervezetnek napi 30-60 mikrogramm mennyiségre van szüksége ahhoz, hogy a fehérje-, szénhidrát- és zsíranyagcserét szabályozni tudja. A biotinfüggő enzimeknek (karboxilázok) kulcsszerepük van a glükoneogenezisben, négy esszenciális aminosav lebontásában és […]

Akik ezt a terméket vásárolták, még ezek közül is tettek a kosarukba!