Ha még 5000 Ft értékben vásárol INGYENES KISZÁLLÍTÁS
0 db termék
0 Ft

Netamin Glükozamin Komplex30 tabletta

 • alapvető az egészséges porcok működésében
 • ízületi porcok épségének megőrzése és regenerálódása
 • segíti az ízületek normál működését és mozgathatóságát
 • Más kedvezménnyel nem vonható össze!
Normál ár: 3490 Ft
Kedvezményes ár: 999 Ft
A te megtakarításod:-2491 Ft (71%)
Kosárba teszem

Rövid leírás

Európában a népesség egynegyede szenved ízületi betegségben. Az ízületi szövetek sejtjei nem tapadnak szorosan egymáshoz, köztük sejt közötti tér található, melyet támasztószövet tölt ki, a glükozamin e terekben fejti ki hatását. A sejt közötti vízterek mennyisége és rugalmassága a kor előrehaladtával csökken, az ízületek elkezdenek fájni. A glükozamin az adott szövetféleség rugalmasságát biztosítja, illetve az anyagcsere-folyamatban mint tápanyag is részt vesz. Mivel egy része folyamatosan elhasználódik, azt pótolni kell kívülről.

A glükozamin természetes anyag, tengeri állatok kitinpáncéljából nyerik ki. Segíti a súrlódásnak kitett ízületi szövetek sima felületét és zökkenő- illetve fájdalom-mentes mozgását és a porcszövetek újraképződését, mivel vízmolekulákat képes magához kötni, így kialakítja a sejtek közötti víztereket, amelyek a porcok közötti ízületi nedv mennyiségét, sűrűségét is befolyásolják. Másrészt tápanyagul szolgál a porcot felépítő sejteknek, nélkülözhetetlen az ízületi porc működéséhez.

Az ízületi problémák megoldására használható a glükozamin-szulfát bevitele, leginkább az enyhe porclágyulások esetében segíthet, de a komolyabb ízületi problémáknál is számíthatunk rá, melyek a térd, derék és gerinc esetében jellemzőek.

glükozamin hatás tapasztalat    glükozamin tapasztalat

További vásárlói tapasztalatokat is olvashatsz a “Vélemények” fül alatt.

Személyes tapasztalatom az ízületi kopással (arthrosis)
Benkovics Péter

Az ízületi kopás nem csak az idősebbek betegsége. Nekem 28 évesen, életem első félmaratonja után a csípőmben jelentkezett fájdalom. Azt gondoltam, hogy talán csak túlterheltem, de a biztonság kedvéért elmentem szakorvoshoz. Az alábbi röntgenfelvételen jól látható, hogy az előrehaladott ízületi kopás okozta a fájdalmat. Az orvos szerint egy gyermekkori betegség alapozta meg ennek kialakulását. Az ízületi fájdalommal az a baj, hogy mire jelentkezik, már általában túl nagy a baj. Az ízületekben ugyanis nincsenek fájdalom-receptorok; ami fáj, az már az ízület alatti szövet, és akkor már az ízület szinte teljesen tönkrement. A másik nagy baj, hogy az ízület olyan speciális szövet, amelynek nincsen közvetlen vérellátása, ezért a regenerálódását sokan még ma is lehetetlennek tartják. Hogy az ízületi kopás reverzibilis (azaz visszafordítható) azt saját példámon bizonyítottam. Nagyon elszomorított az orvos által vázolt jövőkép, miszerint legkésőbb 60 éves koromra tolószékes leszek, ezért természetes megoldást kerestem. A megfelelő életmódbeli változtatásokkal és glükozamin szedésével tüneteim hamarosan megszűntek, és az előző diagnózis után másfél évvel, kevesebb mint 7 óra alatt teljesítettem egy Ironman 70.3 hosszú távú triatlon versenyt (1,9 km úszás, 90km kerékpár, 21 km futás). Gyógyulásomnak nagyobb bizonyítéka nem is lehetne.

Ez a termék az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet által notifikált készítmény. OÉTI szám: 10556/2012.

Miért érdemes szedni?

 • alapvető az egészséges porcok működésében
 • segíti az ízületek normál működését és mozgathatóságát
 • időseknek az ízületi kopás okozta tünetek enyhítésére javasolt szedni, illetve amennyiben még nincsenek tünetek, akkor megelőző célzattal
 • sportolóknak különösen ajánlott (főleg olyan sportok esetében melyek jelentős terhelésnek teszik ki az ízületeket, mint futás, súlyzózás, tenisz, futball, stb.)

EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hivatal) állítások

 • A glükozamin elősegíti a porcok egészséges szerkezetének megőrzését és az ízületek normál működését, megfelelő mozgathatóságát.
 • Hozzájárul a porc fő szerkezeti elemeinek felépítéséhez és fenntartásához, így fontos szerepet játszik az ízületi porcok épségének megőrzésében és regenerálódásában.
 • A glükozamin természetes alkotórésze a porcszövetnek, glükozaminoglikán formájában, és hozzájárul a porcszövetek és az ízületek egészséges működéséhez.
 • A glükozamin alapvető az egészséges porcok működésében. A glükozamin segíti az ízületek egészséges működését.

Az itt szereplő információk a törvényi előírásoknak megfelelően a termék összetevőire vonatkozó, EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hivatal) által vizsgált és tudományosan igazolt állítások.

Hozzászólások

Hatóanyag táblázat

Hatóanyag A napi adag tartalmaz (egy tabletta) NRV% A napi adag tartalmaz (három tabletta) NRV%
Glükozamin 133 mg - 400 mg -

*NRV%: Felnőttek számára ajánlott napi bevitel százaléka

Szedés

Felnőtteknek napi 1-3 tabletta.

Kinek ajánljuk?

Férfiaknak ajánlott

A férfi egészséget támogató, gyógynövény és vitamin tartalmú készítmények. Fejlesztésük speciálisan a férfiak szervezetéhez, egészségügyi problémáihoz igazodott.

Gluténmentes

Nem tartalmaz semmilyen gluténszármazékot, így gluténmentes étrendet követők is szedhetik.

Laktózmentes

Nem tartalmaz laktózt, így laktózmentes étrendet követők is szedhetik.

Nőknek ajánlott

A női egészséget támogató, gyógynövény és vitamin tartalmú készítmények. Fejlesztésük speciálisan a nők szervezetéhez, egészségügyi problémáihoz igazodott.

Sportolóknak

A termék sportolók részére kifejezetten ajánlott.

"Nagyon kellemes áron jutottam a patikákban amúgy nagyon drága szerhez! A hatása ugyan az vagy még kicsit jobb!"
Misu
"Álló munkát végzek, az egész napos állás kikészítette a lábaimat, derekamat és a hátamat. Ezért elkezdtem szedni Netamin Glükozamin Komplexet, ami most már tompította az elviselhetetlen fájdalmamat."
Bea, Budapest
"Anyósomnak rendeltem a terméket és mivel Ő már 78 éves, ezért én írom le a tapasztalatait. Régóta panaszkodik végtag fájdalmakra, amit a szer némileg enyhített..."
Zoltán
"Kevésbé fáj a térdem, de az igazi eredményhez hosszabb idejű szedés kell. Több terméküket is használom és elégedett vagyok velük."
Tünde
"Rendszeresen fájtak a térdeim, de mióta szedem, elmúlt a térdfájásom. Másoknak is ajánlom a terméket."
Jázmin, Mezőtúr
"Kb. 1 hónapnyi szedés után elmúlt a főleg lépcsőzéskor jelentkező térdfájásom. "
Krisztina, Budapest
 

Oszd meg Te is velünk tapasztalataidat a termékről és cserébe küldünk egy meglepetést ;-)

Írd le tapasztalatodat a termékről, pontozd 1-től 5-ig (5 a legjobb, 1 a legrosszabb) és írd meg azt is, milyen keresztnévvel és településnévvel tehetjük közzé itt véleményedet. Ide várjuk leveledet: hello@netamin.hu

Természetjárás az egészséged érdekében

Haladunk a tél felé, az időjárás egyre változékonyabb, kevesebb a napsütés, és bizony, ahogy egyre zordabbra fordul odakint az idő, nehezen hagyjuk ott a jó meleg szobát egy kis friss levegőért és a testmozgás öröméért. Pedig a testet ilyenkor sem szabad tétlenségre kárhoztatni, a D-vitamin beépülését próbáljuk meg akár 1-2 órányi szabadban töltött idővel segíteni, ráadásul a természetben töltött minden perc hihetetlen feltöltődést jelent.

Amitől biztosan felfrissülsz tavasszal

Most, hogy a fák rügyezni kezdtek, a madarak csiripelnek és a nap is egyre többet süt, érdemes kidugni az orrunkat a friss levegőre. Mindenkinek csak azt tudom tanácsolni, hogy valakivel karöltve – legyen az barát vagy családtag – legalább próbálja ki, hogy milyen együtt gyalogló edzést végezni, vagy csak egy nagy sétát tenni.

Akik ezt a terméket vásárolták, még ezek közül is tettek a kosarukba!