Ha még 5000 Ft értékben vásárol INGYENES KISZÁLLÍTÁS
0 db termék
0 Ft

Személyesen is átvehetőek a készítmények? 

A Netamin termékeket kizárólag interneten árusítjuk és futárszolgálattal vagy postai úton tudjuk Önnek eljuttatni. Budapesti lakosoknak azonban van mód a személyes átvételre irodánkban.

Külföldön élek, ide is ki tudják szállítani a megrendelt csomagot? 

Romániába és Szlovákiába postai utánvéttel megoldható a kiszállítás. Aktuális középárfolyamon átszámítjuk az árat és a házhoz szállítási költséget is, ami ebben az esetben kb. 2000-3000 Ft.

Mennyi idő alatt szállítják ki a csomagot? 

Futárszolgálatos szállítás esetén: A megrendeléstől számított 2-3 munkanap
Postai szállítás esetén: A megrendeléstől számított 5 munkanapon belül

Mennyi a kiszállítási díj? 

5.000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás INGYENES. 5.000 Ft alatti vásárláskor, ha futárszolgálattal kéri a kiszállítást, akkor a díj 990 Ft; postai kiszállítás esetén pedig 1365 Ft.

Mi az a kedvezménykód a megrendelés űrlap alján? 

A kedvezménykódot a hírlevelünkre feliratkozott vásárlóink tudják használni olyan esetekben, amikor hírlevélben hirdetünk egy akciót. Egyéb esetekben nem kell kitölteni.

Érdemes feliratkozni hírlevelünkre és csatlakozni Facebook oldalunkhoz, mert így szuper akciókról értesülhet, valamint az egészséges életmóddal kapcsolatos tippeket, híreket kaphat első kézből.

Nem lehet letölteni a tanulmányokat! 

Az ingyenes tanulmányokat weboldalunkon email címe és keresztneve megadásával töltheti le. Szakembereink külön figyelmet szenteltek arra, hogy minden internetes böngészőből, bárki számára letölthető legyen a tanulmány. Előfordulhat, hogy rosszul írta be az email címet, kérjük erre figyeljen oda! Ha valamilyen oknál fogva mégsem működik a letöltés, úgy azt valamilyen ismeretlen eredetű probléma okozhatja. Ebben az esetben kérjük jelezze ezt nekünk és elküldjük a tanulmányt elektronikusan, vagy akár postai úton nyomtatásban!